Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αναζήτηση φθηνών και καλών παικτών στο CM 03/04.

More
24 Aug 2006 21:33 #18550 by Νικολής Ασημάκης
Ξεκίνησα καριέρα με τον Παναθηναικό στο CM 03/04 και το buget είναι 2.400.000 Ε. Μόνο η αγορά του Galinovic κόστισε 1.000.000 ( + monthly instalments 500.000 ) Tώρα ψάχνω επιθετικό, μέσο και αμυντικό αλλά δεν βρίσκω. Σκεφτηκα κάποιους από την Rushden & Diamonds που είχα πάρει μια φορά ( thanks Μάνο ), αλλά εδώ έρχεται και με χτυπά η σκληρή μου μοίρα: ο Hanlon ( MC 17 στημένες φάσεις ) είναι τραυματίας για 3 μήνες, ο Lowe ( FC μου βγήκε πρώτος σκόρερ με 28 γκολ ) προτίμησε την ομάδα του και ανανέωσε και ο Sambrook ( D R ) πήγε σε άλλη ομάδα :crybaby: . Please αν έχετε υπόψη σας κανένα φθηνό ταλέντο για CM 03/04 πείτε το μου. :help:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2006 11:40 #18567 by Igor
Σορυ φιλε μου δεν θυμαμαι παιχτες απο το CM 03/04 αλλα πιστευω ποτι εδωσες παρα πολλα για τον

More
25 Aug 2006 12:53 #18571 by Αντώνης Κατρής
Πάρε τζάμπα Patrick Mboma για επίθεση... Θα είναι κάπου στα 29 οπότε έχει και 2 και 3 χρονιές στην ομάδα σου. Και να είσαι έτοιμος να χτυπήσεις Robbie Keane και Joe Cole μόλις σου δωθεί η ευκαιρία

More
26 Aug 2006 12:01 #18601 by Μάνος Γρυπάρης
Η μαύρη βιβλος του ποδοσφαίρου το γράφει ξεκάθαρα. Σελίδα 55, παραγραφος 3, γραμμη 5 , ανω κατω τελεια και παρενθεση:
"Μην αγοραζεις ηλικιωμενους παικτες σε καμια απο τις 3 μεγαλες ελληνικες ομαδες ακομα κι αν στους προτεινει ο Κατρης"

Ελεος ρε Αντωνη, τοσα ταλεντα εχει, Mboma στον βάζελο?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Sep 2006 21:27 #19257 by Μάνος Αλιμπέρτης
Εφοσον είσαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού...

Ivan Hurtado για το κέντρο της άμυνας.Πάρα πολύ καλός και φθηνός,στο CM 03/04 ήτανε απο τις πρώτες μεταγραφές.

Daniel Braathen.Τον αποκτάς με πολύ λίγα χρήματα (100000 € περίπου) εννοείται πως έρχεται στον ΠΑΟ και γίνεται ένα αριστερο εξτρεμ(εκει τον έβαζα και σπανιότατα επιθετικός που αποδίδει επίσης καλα απ όσο θυμάμαι) παγκόσμιας κλασης.

Μετά πρέπει να χτυπήσεις και ορισμένα ταλεντάκια

π.χ Dion Dickhoff και Barthe και Fabien Brandy.

Eπίσης(γενικός κανόνας) χτύπα παίχτες που τα συμβόλαια τους λήγουνε σε ένα εξάμηνο(μπορείς αρα να κάνεις aproach to sign) και απο εκει βρίσκεις πάντα πολύ και καλό πράγμα

Everything that has a beginning has an end...