Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ultimate Soccer Manager

More
02 Aug 2005 16:26 - 30 Dec 2006 11:41 #183 by Μάνος Γρυπάρης
Για να πω κι εγώ την αμαρτία μου...τον καιρό του CM2 έπαιζα περισσότερο Ultimate Soccer Manager ! ('96/'97 βεβαίως). Μπορεί να μην ήταν τόσο ρεαλιστικόα αφού εκτός από προπονητής ήσουνα και πρόεδρος, αλλά αυτή η μαγική εικόνα του γηπέδου που έφτιαχνες με λεπτομέρεια τα καθίσματα, τα μαγαζιά, ακόμα και τις τιμές στα...χάμπουργκερ(!), η λεπτομερής προπόνηση (το 1ο παιχνίδι που την εισήγαγε), οι αναλυτικές τακτικές και τα συστήματα κομπίνες που βγάζαμε, τα 17χρονα ταλέντα που <τσιμπάγαμε> από τις Transfer List, ακόμα και η φάτσα του Λογιστή και του Προέδρου (Ναι. Είναι τρελός ο καραφλός!) ήταν πράγματα που σου μένουν ανεξίτηλα στο μυαλό. Και η απεικόνιση αγώνα μια χαρά για την εποχή της.

Τo Usm2 ήταν ένα τεράστιο άλμα βελτίωσης σε σχέση με τον προκάτοχό του και βέβαια περιμέναμε πολύ περισσότερα από το Usm3 98/99, κάτι που δεν έγινε. Όπως και να έχει τα Usm και πολλά άλλα παλιά manager games θεωρούνται σήμερα abandonware και είναι free για download από το site μας μέσω του The Underdogs. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Ultimate Soccer Manager 2: 10σέλιδο review
Ultimate Soccer Manager '98 review

Download Full Versions:
Ultimate Soccer Manager 1
Ultimate Soccer Manager 2
Ultimate Soccer Manager '98

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παραπάνω LINKS ΔΕΝ λειτουργούν. Όποιος θέλει να κατεβάσει το παιχνίδι ας απαντήσει σε αυτό το topic για να το ανεβάσω στο rapidshare. Ειναι νομιμο το download (abandonware) απλα τα περισσοτερα retro sites δυστυχως εχουν κλείσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Dec 2006 11:41 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2005 03:16 #377 by Βαγγέλης Δάσκαλος
Ώραίες αναμνήσεις από το USM 98!
Θυμάμαι ότι η μουσική ήταν λίγο χάλια, αλλά ήταν wav αρχείο κι έτσι είχα φτιάξει ένα άλλο CD όπου είχα αντικαταστήσει εκείνη την μουσική με ένα άλλο wav αρχείο, το οποίο ήταν 4 κανονικά τραγούδια ενωμένα! Χλιδή.
Επίσης θυμάμαι ότι μπορούσες να στοιχηματίσεις υπέρ ή κατά της ομάδας σου... (στην πραγματική ζωή είμαι κάθετα αντίθετος με το στοίχημα όμως).

"Retro": &#922;&#940;&#952;&#949; &#931;&#940;&#946;&#946;&#945;&#964;&#959; 16:00-18:00 &#963;&#964;&#959;&#957; Games Radio.

More
22 Dec 2006 04:49 - 09 Jun 2008 21:47 #24211 by Μάνος Γρυπάρης
Αν οι 10 σελίδες review του Gears of War σας φάνηκαν πολλές, τότε είμαι περίεργος να δω ποιος managerάς θα κάτσει να διαβάσει τις 10 σελίδες review του Ultimate Soccer Manager 2

Κλικ εδώ για το review

edit: Έτοιμο και το review του Ultimate Soccer Manager '98

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 09 Jun 2008 21:47 by Μάνος Γρυπάρης.