Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

LMA Manager 2006

More
22 Feb 2006 17:37 #9344 by Μάνος Γρυπάρης
Tα γραφικά είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με το LMA 2005. Εγώ τα θεωρώ καλύτερα σε σχέση με του Fifa Manager 06, όπου βλέπαμε κάτι περίεργες σκιές και πρόσωπα παικτών. Βέβαια μιλάμε για 3D απεικόνιση που δεν έχει τα κοντινά Zoom, αλλά σου δίνει καλύτερη αίσθηση του πως παίζει η ομάδα σου στο γήπεδο.

Στον τομέα της ανταπόκρισης εντολών, δεν έχω καταφέρει να κλείσω σεζόν με το παιχνίδι οπότε καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που το έχει παίξει. Μέχρι στιγμής στην εκπομπή, μας έχει πάρει μόνο ένας ακροατής στον αέρα που να ασχολείται με LMA. Και μάλιστα παίρνει και συχνά γιατί αναζητά έναν δεύτερο που να γνωρίζει τι παίζει με τα προβλήματα των μεταγραφών την 2η χρονιά όπου ακόμα και με μεγάλες ομάδες δύσκολα έρχονται καλοί παίκτες (αυτό αφορά το LMA 2006 στο PS2).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Feb 2006 20:43 #9505 by ribogio
Replied by ribogio on topic LMA Manager 2006
Το lma manager μάνο δεν το έχω παίξει ακόμα και γι΄αυτο δεν μπορω να απαντήσω στο φίλο γιατί δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές την δεύτερη χρόνια.Δεν έχω κονσολά γι΄αυτό το περιμένω να βγει στο pc.Συμφωνώ οτι το lma manager εχεί καλύτερα γραφικά απο το fifa manager αφού εχω δει το βιντεο του παιχνιδιου που υπάρχει στο site τις codemasters.Δεν περιμένω να ειναι τελειο αλλα τουλάχιστον να αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο σ΄αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω να μην εχει προβληματα στο 3d match οπως εχει το fifam ,που ο τερματοφύλακας είναι για κλάματα και να μην επαναλαμβάνονται τα παιχνίδια.Θα ήθελα να μάθω αν γινεται τι παίζει με το 3d training match που θα εχει το lma manager ,δηλαδή θα βλέπουμε και την προπόνηση ;

More
09 Mar 2006 20:01 #9833 by ribogio
Τίποτα νεα για το lma manager εχει κανείς ;

More
28 Mar 2006 13:26 #10577 by ribogio
Τελικα ποτε βγαινει το lma manager 2006 για pc ;
Σε ενα site λεει οτι βγαινει 26 μαιου σε αλλο 28 απριλιου και σε αλλο 31 μαρτιου.Αν γνωριζει κανεις συγκεκριμενα ας απαντησεις.Τhanks

More
29 Mar 2006 01:18 #10590 by Μάνος Γρυπάρης
28 Απριλίου!

Το Gamespot να εμπιστεύεσαι για τις κυκλοφορίες :wink: :
www.gamespot.com/pc/sports/lmama ... index.html

Kαι βέβαια κάθε 7-10 μέρες αναφέρουμε ποια παιχνίδια κυκλοφόρησαν έτσι ώστε οι fans τους να τρέξετε έγκαιρα στα ράφια των καταστημάτων :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Apr 2006 02:32 #11490 by ribogio
Τελικα ουτε 28 απριλιου βγαινει το συγκεκριμενο παιχνιδι.Η codemasters μαλλον μας κανει πλακα .Ακομα δεν κυκλοφορησε η εκδοση για pc και ηδη διαφημιζει την καινουρια εκδοση στο ps2.