Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγαπημένο σύστημα στο Pro Evo 4

More
26 Aug 2005 00:18 #1641 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σας φανεί περίεργο αλλά το αγαπημένο μου σύστημα στο παιχνίδι είναι το 3-5-2 με τον μεσαίο σέντερ μπακ να τραβιέται λίγα μέτρα πίσω. Στο δικτυακό παίζω 5-3-2 λίμπερο! Δίνω πάντα βάθος στην άμυνα για να μην ξεφεύγουν οι αντίπαλοι επιθετικοί με κάθετες μπαλιές. Αυτό ισχύει σε όλα τα soccer games βεβαίως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2005 01:10 #2597 by Κώστας Dante
Ο αγαπημένος μου τρόπος παιχνιδιού είναι το πλάγιο παιχνίδι, με τους SMF και SB να κάνουν σέντρες και κάθετες μπαλιές προς του CF. Το αγαπημένο μου σύστημα είναι 3-2-3-2 για να έχω τον έλεγχο του αγώνα. Φυσικά, ανάλογα με τους παίκτες που έχω, επιλέγω και σύστημα. Με την ’ρσεναλ που παίζω τώρα και έχω αρχική τους...

Given GK,
Samuel CBT,
Ferdinand CBT,
Hinkel RB,
Ashley Cole - Roberto Carlos LB,
Gerrard CMF,
Εγώ (Dante) DMF,
Deisler LMF,
Rosicky OMF,
Ronaldinho CF,
Henry CF

.. παίζω 4-2-2-2, με Deisler πιο μπροστά από αριστερά για σέντρες, Rosicky OMF σε ελεύθερο ρόλο... και τους δυο εκτελεστές να σημειώνουν τέρματα. Φυσικά βασίζομαι πολύ στους μπάκ και ειδικά στον Hinkel που κάνει θαύματα (ωστόσο κουράζεται σχετικά γρήγορα). Επίσης ο Gerard κάνει καλή δουλειά αφού έχει πολύ καλή σέντρα/πάσα αλλά και πολύ δυνατό σουτ (έχω σημειώσει μερικά γκόλ από τη σέντρα..)...

αυτά για τώρα,

More
21 Sep 2005 11:28 #3064 by Πέτρος
Το καλύτερο σύστημα το έχω όταν παίζω με τη Βραζιλία.

GK: Dida

RB: Belleti

LB: Roberto Carlos

CB: Lucio

CB: Roque Junior

DMC: Emerson

AMR: Kaka

AMLC: Ronaldinho

FR: Robinho

FL: Adriano

SC: Ronaldo

Παιδιά, δε μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται!!! ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ!!! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα! Οι επιθετικοί είναι περισσότεροι από τους αμυντικούς! Και δε μιλάμε για πάγκο! Juninho Pernambucano, Ze Roberto, Julio Baptista, Ailton, Marcelinho...

Η χαρά του παίκτη!

More
11 Oct 2005 23:58 #3886 by Manthos
Εγώ πάντως παίζω ένα ιδιόμορφο 4-3-3 με την Barca. Οι 4 στην ευθεία (και όχι τα μπακ πιο πάνω) με high defense για τις κάθετες μπαλιές του αντιπάλου, Xavi - Van Brockhorst DMF (με τον δεύτερο λίγο πιο μπροστά αριστερά), Deco CMF σχεδόν σε θέση OMF, Larson CF (σε θέση RWF, ο Guily γρήγορος αλλά πολύ αδύναμος!) Ronaldinho OMF (σε θέση LMF, ποτέ LWF! δεν είναι για την γραμμή το παιδί! :) ) και Eto striker. Η Barca ένα κακό έχει, αδύναμοι παίχτες! (και κεφαλιές κλάφτα...)

What you give is what you get...