Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

eFootball 2022

More
02 Oct 2021 23:01 #255990 by Απόστολος Μητσακούλης
Κάποιοι διάβασα αγόρασαν το παιχνίδι και δν είχε όλα τα modes. Θα μπούν λένε αργότερα. Περισσότερο demo είναι. Το fifa μάλλον θα είναι μονοπόλειο απο δώ και πέρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2021 13:28 - 05 Oct 2021 13:28 #256052 by Γιώργος Σκένδρος
Το free-to-play eFootball 2022 της Konami  χαρακτηρίζεται ως "Ψυχολογικός Τρόμος" στο Steam.Το eFootball 2022 έκανε την επιστροφή του στις 29 Σεπτεμβρίου ωστόσο τα περιορισμένα χαρακτηριστικά και η αμφισβητήσιμη μοντελοποίηση μετέτρεψαν γρήγορα τον τίτλο από μια αναμενόμενη κυκλοφορία σε μια απογοητευτική. Οι παίκτες έσπευσαν να το συγκρίνουν με το FIFA 22 της EA και οι αρνητικές κριτικές ήρθαν μία προς μία στο Steam. Το eFootball 2022 έγινε γρήγορα ένας από τα πιο μισητούς τίτλους στο  Steam  με 15.000 αρνητικές κριτικές Η αυξανόμενη λίστα με τα δυσκίνητα χαρακτηριστικά του απογοήτευσε τους παίκτες, οδηγώντας και άλλους να γράψουν αρνητικές κριτικές.

Το "Ψυχολογικός Τρόμος" ήρθε ως η κορυφαία ετικέτα του Steam που έχει οριστεί από τους χρήστες καθώς τα tags αλλάζουν σύμφωνα με τα user reviews. Οι χρήστες προσθέτουν τέτοιες αναφρορές στα κείμενα ώστε να επηρεάσουν τα tags. Οι κριτικές σχολίαζαν τα πλήθη των γωνιακών  NPC  και τις δυσανάλογες μη ομοιότητες των δημοφιλών ποδοσφαιριστών ενώ σημείωσαν τις περιορισμένες 9 επιλογές συλλόγων του παιχνιδιού κατά την κυκλοφορία του. Η τωρινή ομάδα του Lionel Messi, η Paris Saint-Germain, απουσιάζει, παρά την παρουσία του Messi σε όλες τις διαφημίσεις του eFootball 2022. 
Last edit: 05 Oct 2021 13:28 by Γιώργος Σκένδρος.

More
05 Oct 2021 17:22 - 05 Oct 2021 17:23 #256064 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PES 2022
Από το 1998 και μετά μόνο FIFA έπαιζα...PES μόνο κανένα Demo.

Από ότι φαίνεται το FIFA εξακολουθεί να είναι ο top 1 πάροχος ποδοσφαίρου στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.

'Οσον αφορά για τον χαρακτηρισμό free to play, ούτε κάν. Demo έπρεπε να το ονομάσει. Η Konami αυτοκτονεί. Μάλλον έχει ανίκανους διαχειριστές του marketing.

Επίσης οι developers παρουσιάζουν αδιαφορία. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που προσέφεραν κατά την κυκλοφορία υποτίθεται του παιχνιδιού, χωρίς κάν να τονίζουν πως εφόσον κάποιος πληρώσει, θα παίξει ένα εντελώς άλλο παιχνίδι από αυτό που προωθείται ως free.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Oct 2021 17:23 by Blood Prince.

More
06 Oct 2021 20:10 #256114 by Απόστολος Μητσακούλης
Τι μου θύμησες τώρα με το fifa 98? Έχω πολλές αναμνήσεις με το συγκεκριμένο. Κατάφερα και πήρα κύπελο με το mouse xd. Τα pro μέχρι το 6 ήταν super. Μετά αρχήσαν να κάνουν κυλιά σιγά σιγά. Τώρα πήγε πάτο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Oct 2021 21:09 - 06 Oct 2021 21:10 #256119 by Blood Prince
'Οντως το Fifa 98 ήταν φοβερό ! Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχε το Mundial Γαλλίας και ωραία Intro....μέχρι και παίκτες θυμάμαι, τον Asprilla και τον Crespo. 

Από PES νομίζω του 2016 ήταν καλό αλλά τώρα πήρε την κάτω βόλτα. Μόνο demo έχω παίξει πάντως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Oct 2021 21:10 by Blood Prince.

More
11 Oct 2021 12:50 #256230 by Απόστολος Μητσακούλης
Το 98 το εχω ακομα στο κουτι του. Ειναι το μονο ποδοσφαιρακι στο οποιο αφηνα παντα να δω το intro στην αρχη :). Τα pro ποτε δν ειχαν αξιολογα intro.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
12 Oct 2021 01:48 #256236 by Blood Prince

Το 98 το εχω ακομα στο κουτι του. Ειναι το μονο ποδοσφαιρακι στο οποιο αφηνα παντα να δω το intro στην αρχη :). Τα pro ποτε δν ειχαν αξιολογα intro.

Πρέπει να το έχω και εγώ όπως και το '99....επίσης έχω και το tomb raider the last revelation στο κουτί που το είχε πάρει ο αδερφός μου.

Θυμάμαι το FIFA μου το έκαναν δώρο οι γονείς μου στις γιορτές, γνήσιο. Νοσταλγία.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
12 Oct 2021 22:27 #256271 by Απόστολος Μητσακούλης
Είδη το pes 2022 μας κάνει να νοσταλγούμε τίτλους fifa πριν απο το 2000. Αυτό βασικά βλέπω σαν μελλοντική πορεία του pes. Εκτός αν καταφέρει να το αλλάξει που χλομό.

More
13 Oct 2021 01:59 #256287 by Stathis Moose Stathopoulos
Παίζουμε eFootball 2022

Η free-to-play έκδοση και τα προβλήματα.

Στο νέο μας gameplay video παίξαμε για πρώτη φορά το eFootball 2022.

Το γνωστό σε όλους μας PES μετονομάστηκε οριστικά σε eFootball και έγινε free-to-play. Παίξαμε λοιπόν την δωρεάν έκδοση, της οποίας το online event λήγει όπως όλα δείχνουν μέσα σε λίγα 24ωρα και στη συνέχεια θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού με κόστος 40 ευρώ  για να παίξετε online και φυσικά MyClub και Master League.

Όπως μας ειδοποιήσατε, δυστυχώς οι ομάδες που έχει το παιχνίδι είναι αυτές που βλέπετε στο βίντεο ενώ -απαράδεκτο κι όμως αληθινό- στο online event ΔΕΝ μπορείτε να αλλάξετε ομάδα! Είστε καταδικασμένοι να παίζετε μονίμως με την ίδια και φυσικά χωρίς μεταγραφές.

Όλα αυτά και σε συνδυασμό με το κάτω του μετρίου gameplay, εξόργησαν τους χρήστες. Δείτε το gameplay video μας και μάθετε επίσης τι κοινό έχουν το eFood και το eFootball της Konami:

Ο χειρισμός είναι μέτριος, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι παίκτες ακολουθούν την δική τους λογική και για παράδειγμα δεν περιμένουν π.χ. την πάσα από τον συμπαίκτη τους, αλλά συνεχίζουν να τρέχουν μπροστά, κίνηση που είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας για κάθε ποδοσφαιράκι. Θα ήταν ίσως εντός πραγματικότητας του PES, αν δεν είχαμε αυτή την ισόβια καθυστερημένη ανταπόκριση στις εντολές μας. Οι δε πάσες που είναι σε κάθε έκδοση αργές, εδώ είναι ακόμη πιο αργές στον υπερθετικό βαθμό, ενώ στις δυνατές πάσες θα δείτε -το τραγελαφικό- να φεύγουν μπαλιές στο ύψος της μέσης των συμπαικτών σας, οι οποίοι μάλιστα θα χτυπούν κιόλας. Είδαμε επίσης παίκτες να περνούν ο ένας μέσα από τον άλλο ή τερματοφύλακες να εξαφανίζονται.

Το τραγικό είναι ότι η Konami για πρώτη φορά δεν έστειλε κωδικούς στα μέσα για να γραφτούν. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν απειροελάχιστα reviews παγκοσμίως! Μία εβδομάδα μετά μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Προφανώς οι Ιάπωνες γνωρίζουν ότι αν δώσουν κωδικούς τότε θα έχουν πολλά αρνητικά reviews, τα οποία θα φανούν στο Metacritic (σ.σ. ακόμη υπάρχουν δύο reviews ανά format συνεπώς εκεί δεν εμφανίζεται ακόμη σκορ). Τα δε user reviews είναι σε όλες τις πλατφόρμες καταστροφικά.

Δείτε τι ετοιμάζει η Konami στο update του Football.

More
13 Oct 2021 02:08 - 19 Oct 2021 21:07 #256311 by Stathis Moose Stathopoulos
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η Konami ανακοίνωσε ότι το update με το οποίο θα διορθώσει το eFootball αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου. Το patch 0.91 θα διορθώσει πολλά προβλήματα. Εν τω μεταξύ, στο ίδιο tweet, η Konami ζήτησε ξανά συγγνώμη προς τους χρήστες για την ταλαιπωρία. Οι χρήστες διαμαρτύρονται κυρίως για τις πάσες, το collision detection και άλλα θέματα τα οποία αναλύσαμε στο gameplay video μας.

Update for our users pic.twitter.com/6DffY77Os7

— eFootball (@play_eFootball) October 8, 2021

Last edit: 19 Oct 2021 21:07 by Μάνος Γρυπάρης.