[UPDATE: Create a Club]
Τελικά η Sports Interactive patchαρε την beta κι έτσι κατάφερα να τρέξω το Create a Club για το οποίο προστέθηκαν πληροφορίες στο preview.
Το Fantasy Draft Mode λειτουργεί επίσης κανονικά (ακόμα και το πλήρες, όχι μόνο το Touch). Απλά δεν βρήκα άτομα. Όσοι παίζετε την beta στείλτε μου PM με το Skype email σας για να σας προσθέσω και να το τεστάρουμε παρέα.
Όσον αφορά στο Create a Club, έβαλα τα Σούρμενα στη θέση του Πανσερραϊκού. Όρισα λογότυπο, εμφάνιση, ότι έχει ως αντίπαλη ομάδα την Τερψιθέα, μπορούσα μέχρι και να ορίσω αριθμό θεατών, αλλά δεν με άφηνα να επιλέξω ως περιοχή το "Elliniko" παρά μόνο την Αθήνα.
Αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξα.
Επίσης το προπονητικό τιμ που έφερα:
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, παρότι κατάφερα να φέρω 1-1 μέσα στη Λάρισα, έχασα 0-1 στην έδρα μου για το κύπελλο, πέρασα ωστόσο στους ομίλους, έχασα όπως ήταν λογικό από την Ξάνθη και μετά στο πρωτάθλημα αρκούσαν δύο ματς για να μου τα "χώσει" η διοίκηση. Ισοπαλία 2-2 με Εργοτέλη ενώ θα μπορούσα να κερδίσω και μετά την ήττα από την Λάρισα (4-0) μου είπαν "Είτε κερδίζεις είτε απολύεσαι"! Στο επόμενο ματς με Ολυμπιακό Βόλου έχασα και με απέλυσαν!
Ελλαδάρα! Στα 3 ματς δρόμο! Περιττό να πω ότι φορτώνοντας Ελλάδα με Large Database και άλλα 8 πρωταθλήματα με View Only, το Scouting Network μου στο 11% δεν μου εμφάνιζε στην αναζήτηση κάποιον γρήγορο επιθετικό της προκοπής για να αγοράσω ούτε αξιόλογο goalkeeper. Θυμηθείτε ακόμη να βγάλετε το τσεκάρισμα στην επιλογή "Filter Out Unrealistic Transfers" γιατί προσφέροντας μισθό Key Player στο τέρμα + bonus μπορείτε όντως να φέρετε παίκτες που θεωρούνται και καλά "μη ρεαλιστικοί". Δεν πρόσεξα ότι είχε τσεκαριστεί αυτή η επιλογή και το κατάλαβα αργά. Θα ξεκινήσω πάντως New Game φορτώνοντας φουλ τα παραπάνω πρωταθλήματα για ακόμη μεγαλύτερη database ώστε να φέρω καλύτερους παίκτες.