Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2016

More
08 Nov 2015 16:45 - 08 Nov 2015 20:47 #170800 by Μάνος Γρυπάρης

[UPDATE: Create a Club]

Τελικά η Sports Interactive patchαρε την beta κι έτσι κατάφερα να τρέξω το Create a Club για το οποίο προστέθηκαν πληροφορίες στο preview.

Το Fantasy Draft Mode λειτουργεί επίσης κανονικά (ακόμα και το πλήρες, όχι μόνο το Touch). Απλά δεν βρήκα άτομα. Όσοι παίζετε την beta στείλτε μου PM με το Skype email σας για να σας προσθέσω και να το τεστάρουμε παρέα.

Όσον αφορά στο Create a Club, έβαλα τα Σούρμενα στη θέση του Πανσερραϊκού. Όρισα λογότυπο, εμφάνιση, ότι έχει ως αντίπαλη ομάδα την Τερψιθέα, μπορούσα μέχρι και να ορίσω αριθμό θεατών, αλλά δεν με άφηνα να επιλέξω ως περιοχή το "Elliniko" παρά μόνο την Αθήνα.

Αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξα.

Επίσης το προπονητικό τιμ που έφερα:

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, παρότι κατάφερα να φέρω 1-1 μέσα στη Λάρισα, έχασα 0-1 στην έδρα μου για το κύπελλο, πέρασα ωστόσο στους ομίλους, έχασα όπως ήταν λογικό από την Ξάνθη και μετά στο πρωτάθλημα αρκούσαν δύο ματς για να μου τα "χώσει" η διοίκηση. Ισοπαλία 2-2 με Εργοτέλη ενώ θα μπορούσα να κερδίσω και μετά την ήττα από την Λάρισα (4-0) μου είπαν "Είτε κερδίζεις είτε απολύεσαι"! Στο επόμενο ματς με Ολυμπιακό Βόλου έχασα και με απέλυσαν!

Ελλαδάρα! Στα 3 ματς δρόμο! Περιττό να πω ότι φορτώνοντας Ελλάδα με Large Database και άλλα 8 πρωταθλήματα με View Only, το Scouting Network μου στο 11% δεν μου εμφάνιζε στην αναζήτηση κάποιον γρήγορο επιθετικό της προκοπής για να αγοράσω ούτε αξιόλογο goalkeeper. Θυμηθείτε ακόμη να βγάλετε το τσεκάρισμα στην επιλογή "Filter Out Unrealistic Transfers" γιατί προσφέροντας μισθό Key Player στο τέρμα + bonus μπορείτε όντως να φέρετε παίκτες που θεωρούνται και καλά "μη ρεαλιστικοί". Δεν πρόσεξα ότι είχε τσεκαριστεί αυτή η επιλογή και το κατάλαβα αργά. Θα ξεκινήσω πάντως New Game φορτώνοντας φουλ τα παραπάνω πρωταθλήματα για ακόμη μεγαλύτερη database ώστε να φέρω καλύτερους παίκτες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 08 Nov 2015 20:47 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2015 09:24 #170882 by Grigoris Ginos
Υπαρχει πιθανοτητα να κυκλοφορησει vita εκδοση?

More
09 Nov 2015 19:10 - 09 Nov 2015 19:21 #170913 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
οχι,δεν θα κυκλοφορίσει καθόλου σε έκδοση vita :dry:
δες και εδώ πιο αναλυτικά το θέμα community.sigames.com/showthread.php/430915-New-PS-VITA-vers...manager-2016-for-steam-console
Last edit: 09 Nov 2015 19:21 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.

More
10 Nov 2015 11:46 #170925 by Σωτήρης Ζάχος
Μάνο υπαρχει περιπτωση να ανεβασεις κανενα βιντεο με Παναθηναικο ή με Σουρμενα(Create a Club Mode)?

More
10 Nov 2015 16:12 #170939 by Grigoris Ginos

Salina wrote: οχι,δεν θα κυκλοφορίσει καθόλου σε έκδοση vita :dry:
δες και εδώ πιο αναλυτικά το θέμα community.sigames.com/showthread.php/430915-New-PS-VITA-vers...manager-2016-for-steam-console

κριμα γαμωτο το 14 το ειχα ευχαριστηθει παρα πολυ στο vita...

More
11 Nov 2015 14:44 #170972 by Μάνος Γρυπάρης

sotirakis13 wrote: Μάνο υπαρχει περιπτωση να ανεβασεις κανενα βιντεο με Παναθηναικο ή με Σουρμενα(Create a Club Mode)?

Αν μου το ζητήσετε πολλοί είναι πιθανό. Όπως ξέρετε τα Football Manager videos δεν τραβάνε στο youtube και θα χρειαστώ πολύ μοντάζ. Ελπίζω να το θυμηθώ αλλά προς Δεκέμβριο διότι εχουμε πολλά βίντεο για το YouTube που εκκρεμούν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Nov 2015 17:06 #170980 by Βασίλης
Ειναι απαραδεκτοι που δεν το βγαζουν στις κονσολες..
Εδω το βγαζουν σε...android και δεν το βγαζουν σε κονσολες εν ετη 2015?
ποσο στασιμοι!
ελεος!

More
11 Nov 2015 20:04 #170986 by Γιάννης Ρέμας
το fm θέλει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του, δεν είχα πότε κονσόλα αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει δυσκολία με τον μοχλό να παίξεις fm

More
12 Nov 2015 00:02 #170997 by Βασίλης

legend10 wrote: το fm θέλει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του, δεν είχα πότε κονσόλα αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει δυσκολία με τον μοχλό να παίξεις fm

Σιγουρα αυτο ειναι μια δυσκολια σοβαρη..
Αλλα αν ηθελαν,θα το εφτιαχναν αυτοι,οπως ειχαν κανει παλαιοτερα και δεν ηταν τοσο δυσκολο στον χειρισμο(οσο τουλαχιστον φαινεται το να παιζεις μανατζερ διχως mouse)..

More
12 Nov 2015 09:53 #171002 by agapoulas
Replied by agapoulas on topic Football Manager 2016
από αύριο με βλέπω να ταμπουρώνομαι σπίτι μου ... μεχρι την πρωτοχρονια.
μισανοιχτο πατζουρι για να με βλεπει λιγο ο ηλιος