Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2016

More
07 Jan 2016 17:31 #174971 by Μάνος Γρυπάρης
Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει στο PES 2016 γιατί θα έπεφτε έξω η παλιά πλήρης πρόβλεψη πέραν της τριετίας.

Για να το ψάξουμε περισσότερο μήπως η Konami έχει πει τίποτα σε κάποιο Forum θέλω να γυρίσεις στην αγγλική γλώσσα τα μενού και να γράψεις την αντίστοιχη φράση που ψάχνεις (για το progress όλης της καριέρας) ώστε να το ψάξω στα αγγλικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2016 00:24 - 08 Jan 2016 15:58 #175017 by Nikos Manatakis
Καλησπέρα φίλε μου σου επισυνάπτω σχετική φωτογραφία ψάχνω για την δεύτερη ξεκλοκαριστη επιλογή

Attachments:
Last edit: 08 Jan 2016 15:58 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
10 Jan 2016 16:09 #175123 by Τάσος Νικολακόπουλος
Αν πιστεύετε πως έχετε το ταλέντο να διαγωνιστείτε με τους κορυφαίους της Ευρώπης, το eslgaming.com μαζί με Sony και Konami διοργανώνουν Πανευρωπαϊκό τουρνουά PES 2016. Ο νικητής φεύγει με δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League στην τσέπη. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση ..!

Attachments:

More
15 Jan 2016 00:29 #175406 by Nikos Manatakis
Καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος αν εκτός των κλασικών ομάδων υπάρχουν στο pea 2016 και άλλοι κλασικοί παίχτες; Όπως πχ. Ανρι, Γιγκς, Ριβάλντο,κλαοφερτ, κολερ, Ροναλντίνιο; και τώρα που είπα Ροναλντίνιο πριν το patch με Παναθηναϊκό. υπήρχε στη φλουμινενσε μετά το patch τι απέγινε; ειμαι λιγάκι απαιτητικός από τη κοναμι το ξέρω όμως θέματα όπως αυτά του Ρονι έπρεπε να τα χει προνοήσει εξ αρχής σε περίπτωση που ο παίκτης έχει διαγραφεί....

More
21 Jan 2016 20:29 #175757 by Μάνος Γρυπάρης
Επίσημα όχι. Δες εδώ αυτό το βίντεο και την περιγραφή του για να τους κατεβάσεις, αν εχεις PC.

Μετά το patch προφανώς ο Ronaldinho εμεινε ελεύθερος από τα τέλη Σεπτεμβρίου και εξαφανίστηκε από το παιχνίδι. Τα ποδοσφαιράκια δεν εχουν ελεύθερους παίκτες μέσα. Τσεκαρε παντοτε Wikipedia και Transfermarkt.de για τις μεταγραφές
en.wikipedia.org/wiki/Ronaldinho

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Jan 2016 01:41 #175776 by Nikos Manatakis
Ευχαριστώ προς το παρόν έχω αλλάξει τα ονόματα των ήδη υπαρχόντων κλασικών απλά. Ελπίζω να βγει πάλι κάποια ενημέρωση με διαθέσιμες τις μεταγραφές Ιανουαρίου
Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας ενημερώσει. Και κάτι ακόμα στο my club το χα βάλει με τυχαία ομάδα για να το εξερευνησω καθώς δεν έχω παίξει κάτι ανάλογο και τώρα με βάζει πάντα με την ίδια ομάδα μπορώ να την αλλάξω;

More
22 Jan 2016 20:17 - 22 Jan 2016 20:17 #175786 by Marios Ntallaris
Δυστυχώς δεν μπορείς να αλλάξεις ομάδα. Μπορείς να αλλάξεις το σήμα και τις εμφανίσεις ακολουθώντας τα βήματα [EXTRAS in myClub] => [EDIT TEAM] => [Copy Team Design].
Last edit: 22 Jan 2016 20:17 by Marios Ntallaris.

More
05 Feb 2016 21:29 #176391 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά κατέβασα την f2p έκδοση αλλά δεν βρίσκω πουθενά τα setting για να φτιάξω τα κουμπιά ,καμιά ιδέα?

More
06 Feb 2016 03:32 #176402 by Μάνος Γρυπάρης
Πριν ακόμη ξεκινήσεις το παιχνίδι έχει παράθυρο με Ρυθμίσεις.

Δυστυχώς δεν απεικονίζει πληκτρολόγιο αλλά gamepad και θα πρέπει να πειραματιστείς για να βρεις τα σωστά πλήκτρα.

Αλλιώς μέσα από το παιχνίδι: Options/Personal Data Settings/Button Configuration , αν και εκεί όπως λες πάλι είδα το gamepad. Ειλικρινά αυτά είναι τα σημεία, αν πειραματίζεσαι ειδικά με το πρώτο (πριν μπεις στο παιχνίδι) και δεν βγάζεις ακρη τοτε αναγκαστικά στέλνεις email στην Konami. Προσωπικά χρησιμοποιώ χειριστήριο πάντα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
06 Feb 2016 16:04 #176414 by Βασίλης
Εχει βγει και στο ΧΒΟΧ1 βρε παιδια η free εκδοση?
μονο εγω δεν την βρισκω?