Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2015

More
07 Nov 2014 17:23 - 09 Nov 2014 19:37 #151762 by Peter Fetsis
Replied by Peter Fetsis on topic Football Manager 2015
Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση! Όταν, στην διάρκεια ενός αγώνα, λέει ο βοηθός: "Δυσκολευόμαστε να κρατήσουμε την μπάλα ", και πατάμε "Κάντε τις αλλαγές", γίνεται αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Last edit: 09 Nov 2014 19:37 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2014 19:34 #151867 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, αλλάζει αυτόματα τα Team Instructions με το που θα πατησεις "Make Changes".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2014 05:26 #151902 by Michael Raftopoulos
Απορία! Πώς κατάφερες και έκανες αυτές τις μεταγραφές με δεδομένο οτι οι 3 της άμυνας κοστίζουν κοντά στα 40μύρια;

More
10 Nov 2014 15:35 #151918 by Μάνος Γρυπάρης

Coreblood wrote: Απορία! Πώς κατάφερες και έκανες αυτές τις μεταγραφές με δεδομένο οτι οι 3 της άμυνας κοστίζουν κοντά στα 40μύρια;

Δεν κοστιζουν τοσο. Ο Schildenfeld ειναι δανεικος και ειμαι στην πρωτη χρονια. Τον Savid τον πηρα ελευθερο. Christian Lell, Reto Ziegler επισης ελευθεροι. Κουτρουμπη και Κωστα Τριανταφυλλοπουλο τους ειχα.

Μάλλον έχεις προχωρήσει πολύ το παιχνίδι σου και βλέπεις τις αξίες των παικτών να ανεβαίνουν. Αυτούς θα πρέπει να τους προλάβεις πρώτη ημέρα, διαφορετικά πολύ ζόρικα τα πράγματα. ;)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Dec 2014 12:49 #154237 by Panos
Replied by Panos on topic Football Manager 2015
Μπροστα την παλευουμε με Petric Berg?

More
02 Apr 2015 12:50 - 02 Apr 2015 12:56 #158872 by eliminator
Replied by eliminator on topic Football Manager 2015
Και συνεχίζουμε...

Last edit: 02 Apr 2015 12:56 by eliminator.

More
02 Apr 2015 13:03 - 03 Apr 2015 00:06 #158873 by Γιάννης Ρέμας

eliminator wrote: Και συνεχίζουμε...

σοβαρά 4 σερί τσουλου? πόσες χιλιάδες load έχεις κάνει?
Last edit: 03 Apr 2015 00:06 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
02 Apr 2015 13:17 - 02 Apr 2015 13:17 #158874 by eliminator
Replied by eliminator on topic Football Manager 2015
Με τέτοιους παίχτες τι να τα κάνω τα Load? Αν παίζεις σύμφωνα με την αναφορά σκάουτινγκ δεν χρειάζεσαι load, όχι ότι δεν έχω κάνει αλλά δεν το κάνω και άθλημα :P
Last edit: 02 Apr 2015 13:17 by eliminator.

More
11 Sep 2015 23:55 #168682 by Haris
Replied by Haris on topic Football Manager 2015
Νέος υπολογιστής (budget one) , λίγος χρόνος αλλά είπα να επανέλθω στο FM. Τελευταίο FM αυτο του 2010.Οπότε,όπως καταλαβαίνετε, ήρθα αντιμέτωπος με τεράστιες αλλαγές(προς το καλύτερο).
Επίσης θυμάμαι 9 χρόνια πριν όταν πρωτομπήκα στο gameworld και ρωταγα για FM06 .Πότε πέρασαν ρε Μάνο. Και χαίρομαι για τα άλματα προς τα εμπρός του gameworld. EΠίσης δε ξεχνώ και το δωράκι το Fifa Manager 06 το καλοκαίρι του 06.

Ας επανέλθουμε.Τρομερές αλλαγές προς το καλύτερο το παιχνιδάκ.Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος για να παίξω(ελπίζω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να βγάλω δυο χρονίες :lol: .Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι ότι επειδή γενικά παίρνω ομάδες ''από περίεργα πρωταθλήματα'',θέλω να έχω τη δυνατότητα να ψάχνω παίκτες σε πολλές χώρες. Δηλαδή μπορεί να πάρω ΠΑΟΚ(καλά οι ελληνικές δεν είναι περιέργο πρωταθλημα :woohoo:) , Χάιντουκ, Σπάρτακ Πράγας, σερβικές,ρουμανικες και πάει λέγοντας .Άρα το ερώτημα είναι πόσα πρωταθλήματα να βάλω και από ποιες χώρες,ώστε να υπάρχει και η δυνατότηα να έρθουν.
Δηλαδή, αν πάρω ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ψάξω παίκτες σε Κροατία,Ρουμανια,Βραζιλία εκτός των μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία κτλ.).Αν όμως φορτώσω τα βασικα μεγάλα πρωταθλήματα με medium database έστω,κυρίως παίκτες από τα μεγάλα είναι στις λίστες. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Σκέφτομαι να φορτώσω μέχρι και 16 πρωταθλήματα με Large ή Medium database(Αγγλία,Γαλλία,Ισπανια,Ιταλία,Γερμανια,Πορτογαλια,Γερμανια,Ελλαδα,Κροατια,Ρουμανια,Σερβια,Τσεχια,Σουηδία,Νορβηγία,Βραζιλια,Αργεντινη). Αλλά θα γίνει και το σύστημα πλέον πιο αργό. Τι προτείνετε?
Με τα βασικα πρωταθλήματα και large database θα έχω πληθώρα επιλογών και από άλλα εκτός των βασικών?

Ευχαριστώ.

More
12 Sep 2015 14:35 #168693 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Τα σηκώσαμε όλα λέμε!

[IMG