Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 12 sudden online lag

More
21 Mar 2012 15:54 #106054 by nassos
Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα στο online του fifa 12 για PS3. Συγκεκριμένα, για πολλούς μήνες έπαιζα με οποιονδήποτε, με σχεδόν μηδαμινό lag. Ξαφνικά σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάζεται δραματικό κόλλημα, και μάλλον φταιει η σύνδεσή μου ή οι ρυθμίσεις μου, γιατί με κανέναν δεν παίζω κανονικά πλέον.

Παρ' όλο που στα μέσα της "σεζόν" άλλαξα ISP και πήγα από ΟΤΕ σε Forthnet, το bandwidth μου δεν έχει αλλάξει, για την ακρίβεια ίσως να είναι και λίγο γρηγορότερη πλέον η σύνδεσή μου, πιάνω μεταξύ 9 και 15 Mbps (και οι δύο ήταν ονομαστικά 24άρες). Επιπλέον, το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε αμέσως με την αλλαγή του ISP, αλλά σχεδόν ένα μήνα μετά.

Σημειωτέον, ότι δεν έχω πρόβλημα με κάτι άλλο - ό,τι κατεβάζω, κατεβαίνει κανονικά

Αυτή τη στιγμή παίζω με wireless, αλλά έχω δοκιμάσει και με ethernet χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει κάποιο set ρυθμίσεων που θα βοηθούσε (πχ port forwarding, ή επιλογή συγκεκριμένου server στο fifa - αν και δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο);

Αν κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του που θα μπορούσε να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
nassos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2012 17:01 #106057 by Άγγελος Φασούλης
Καλησπέρα και σε εσένα φίλε. Μια πρώτη σκέψη είναι ότι μπορεί να σου δημιουργεί προβλήμα το firewall. Δοκίμασε να παίξεις έναν αγώνα με αυτό κλειστό.

More
21 Mar 2012 17:04 #106058 by nassos
Replied by nassos on topic FIFA 12 sudden online lag

draginfable wrote: Καλησπέρα και σε εσένα φίλε. Μια πρώτη σκέψη είναι ότι μπορεί να σου δημιουργεί προβλήμα το firewall. Δοκίμασε να παίξεις έναν αγώνα με αυτό κλειστό.

Ευχαριστώ για την απάντηση, draginfable.
Δυστυχώς, αυτό που μου γράφεις, μάλλον αφορά στο PC, εγώ μιλάω για PS3..

More
21 Mar 2012 20:04 #106066 by Άγγελος Φασούλης
Όχι δεν αφορά αποκλειστικά το PC. To firewall επηρεάζει και το ps3 σου. Είχα παρόμοια προβλήματα σε PES και AC.

EDIT: Επίσης κάνε ένα test connection στο ps3 και πες μου τι NAT type σου βγάζει.