Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα στο online του fifa 12 για PS3. Συγκεκριμένα, για πολλούς μήνες έπαιζα με οποιονδήποτε, με σχεδόν μηδαμινό lag. Ξαφνικά σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάζεται δραματικό κόλλημα, και μάλλον φταιει η σύνδεσή μου ή οι ρυθμίσεις μου, γιατί με κανέναν δεν παίζω κανονικά πλέον.
Παρ' όλο που στα μέσα της "σεζόν" άλλαξα ISP και πήγα από ΟΤΕ σε Forthnet, το bandwidth μου δεν έχει αλλάξει, για την ακρίβεια ίσως να είναι και λίγο γρηγορότερη πλέον η σύνδεσή μου, πιάνω μεταξύ 9 και 15 Mbps (και οι δύο ήταν ονομαστικά 24άρες). Επιπλέον, το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε αμέσως με την αλλαγή του ISP, αλλά σχεδόν ένα μήνα μετά.
Σημειωτέον, ότι δεν έχω πρόβλημα με κάτι άλλο - ό,τι κατεβάζω, κατεβαίνει κανονικά
Αυτή τη στιγμή παίζω με wireless, αλλά έχω δοκιμάσει και με ethernet χωρίς αποτέλεσμα.
Υπάρχει κάποιο set ρυθμίσεων που θα βοηθούσε (πχ port forwarding, ή επιλογή συγκεκριμένου server στο fifa - αν και δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο);
Αν κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του που θα μπορούσε να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
nassos