Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Classic teams PES 2011

More
27 Feb 2012 19:29 #105246 by n78
Classic teams PES 2011 was created by n78
Παιδιά πού μπορώ να βρώ τα ονόματα των παικτών από τις κλασικές εθνικές ομάδες Βραζιλία, Αργεντινή κλπ; Βαρεθηκα να βλέπω Batistuata... Ευχαριστώ. :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2012 03:53 #105259 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Φίλε μου σε αυτό το site μπορείς να βρείς πολλά patches που διορθώνουν ονόματα και πολλά άλλα...

www.pes-patch.com/pes-2011

αν μιλάς για PC σου προτείνω αυτό
αλλά πρέπει να κάνεις εγκατάσταση όπως ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες
www.pes-patch.com/2011/10/pes-smoke-patch-3-7-3-titanium-%E2%80%93-update.html

αλλίως ψάξε...τουλάχιστον εγώ αυτό βάζω γιατί έχει και πολλά extras όπως περίπου 1500 νέους παίκτες, κανονικές εμφανίσεις και ονόματα bundesliga 2, serie B και ένα σωρό άλλα τα πάντα όλα.

ή βέβαια μπες στο WE hellas να βρείς τα ελληνικά patch που έχουν φτιάξει τα παιδιά (στο downloads) αν δεν κάνω λάθος διορθώνουν και τα classic ονόματα
www.wehellas.gr/

More
28 Feb 2012 20:52 #105283 by n78
Replied by n78 on topic Classic teams PES 2011
Ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κατεβάσω κάποιο patch επειδή έχω κάνει δικές μου ρυθμίσεις και δεν θέλω να αντικατασταθούν. Θυμάμαι πάντως παλιά ότι υπήρχε ένα site που έβρισκες τα ονόματα των Αγγλικών ομάδων αλλά δυστυχώς έκλεισε. Ενα τέτοιο ψάχνω. Είμαι φανατικός οπαδός των παλιών ομάδων-ρετρό με τα μεγάλα αστέρια. \:D/ Βραζιλία 1970 & Αγιαξ 1973 μόνο αυτό λέω! :icon bow:

More
28 Feb 2012 21:10 #105284 by Σπύρος Τσιμπάκης
αν googlareis το όνομα της ομάδας και την χρονιά που θές θα σου βγάλει στοιχεία. πχ εγώ πάτησα ajax 1973 και μου έβγαλε σε wikipedia την 11αδα που είχε στον τελικό με τη juve εκείνης της χρονιάς