Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με FM2012 μετά από εγκατάσταση data packs.

More
24 Jan 2012 20:53 #104172 by karld76
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας για ένα θέμα που προέκυψε με το FM2012.
Θέλησα να ξεκινήσω να παίζω το FM2012 χωρίς να κάνω απεγκατάσταση του FM2011 το οποίο έπαιζα μέχρι πρόσφατα.Το εγκατέστησα μέσω steam και ξεκίνησα ένα καινούργιο παιχνίδι για δοκιμή και μου έτρεχε κανονικά.Στη συνέχεια θέλησα να περάσω τα data packs και τα αρχεία γενικώς που αναφέρει το fmgreece για ένα ολοκληρωμένο FM2012(editor data packs με Γ΄εθνική,νέα πρωταθλήματα,διόρθωση ονομάτων,ενεργοποίηση εθνικής Γερμανίας κ.ό.κ.)
Πήγα να ξεκινήσω νέο παχνίδι και φτάνοντας στην οθόνη επιλογής ομάδας από τον προπονητή κολλάει το παιχνίδι.Έκανα απεγκατάσταση όλων των extra αρχείων και επανεγκατάσταση του FM2012 μέσω steam και τίποτα.Το δοκίμασα τρείς τουλάχιστον φορές και δεν έχω κανένα αποτέλεσμα,πάντα κολλάει πλέον στο ίδιο σημείο.
Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επιλύσω το συγκεκριμένο θέμα θα του ήμουν υπόχρεος,ευχαριστώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2012 14:26 #104181 by Άγγελος Φασούλης
Από που κάνεις απεγκατάσταση το FM;

More
25 Jan 2012 15:25 #104184 by karld76
Από κατάργηση εγκατάστασης προγραμμάτων του πίνακα ελέγχου.Μετά σβήνω όλα τα αρχεία του FM2012 από τα έγγραφα μου και από το steamapps.

More
25 Jan 2012 19:48 #104190 by Άγγελος Φασούλης
Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις με κάποιο ειδικό πρόγραμμα που σβήνει και όλα τα κλειδιά, όπως το Yourunintsaller.