Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

fifa 12 pc πρόβλημα με εγκατασταση

More
18 Nov 2011 21:09 #101568 by Georgiev13
Ρε παιδιά πήγα και αγόρασα το FIFA 12 για pc και το κάνω εγκατάσταση είμαι έτοιμος να καώ το βάζω να παίξω και κολλάει στην πρώτη οθόνη που μου βγάζει. Φορτώνει για λίγο και μετά με πετάει έξω στα windows και αυτό γίνεται συνέχεια.Έχω κάνει το παιχνίδι και το origin 3 φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση!! Βοήθεια θέλω να παίξω δεν αντέχω άλλο!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2011 21:30 #101569 by Kostas Milonas
Θα σου προτεινα να κατεβασεις την πιο προσφατη εκδοση του DirectX 9.0c . Επισης φροντισε να εχεις εγκατεστημενη την πιο προσφατη εκδοση των Drivers για την καρτα γραφικων σου.

Τωρα αν αυτα δε βοηθησουν, τοτε καλο θα ηταν να μας πεις περισσοτερες λεπτομερεις, οπως πχ τι καρτα γραφικων εχει, ποια Windows και αν σου βγαινει καποιο μηνυμα λαθους....

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
18 Nov 2011 22:39 #101570 by Georgiev13
Φίλε μου τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά και πάλι τίποτα.Τώρα για αυτά που με ρώτησες κάρτα γραφικών έχω NVIDIA GeForce GT 540M και επίσης μου λέει Up to 1760MB TurboCache έχω windows 7 64-bit και 6GB DDR3 Memory και επίσης ξέχασα να σου πω ότι έχω Laptop ένα ACER ASPIRE 5750G!! ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!

More
18 Nov 2011 23:16 #101576 by Kostas Milonas
Για δοκιμασε αυτο που προτεινουν σε αυτο το βιντεο:

[youtube:3q1ixisb]
[/youtube:3q1ixisb]

More
19 Nov 2011 00:23 #101578 by Georgiev13
Τα έκανα όλα τα παραπάνω αλλά και πάλι τίποτα !! και τι σημαίνει όμως write-protected τον έφτιαξα όμως και τον φάκελο που μου λέει και πάλι τίποτα! Έχεις καμία άλλη ιδέα??

More
19 Nov 2011 11:59 #101592 by Kostas Milonas
Write-protected σημαινει να κανεις δεξι κλικ πανω στο αρχειο και να το επιλεξεις read-only (μονο για αναγνωση). Για δοκιμασε και πες...

More
06 Dec 2011 11:55 #102499 by Georgiev13
Το έκανα φίλε μου χωρίς να το ξέρω αυτό από την αρχή αλλά και πάλι τίποτα έχω πραγματικά απελπιστεί τσάμπα πήγαν τα 30 ευρώ!! Άμα μου βρεις λύση σου χρωστάω χάρη ρε φίλε!

More
06 Dec 2011 12:38 #102502 by Μάνος Γρυπάρης
Χωρίς να πάρω τη φάση πάνω μου, έχω την εντύπωση ότι ίσως να φταίει η κάρτα γραφικών του laptop σου. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι σε Desktop που να έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις του Fifa 12 και πιστεύω ότι θα σου τρέξει κανονικά.

Επίσης, όπως έχουμε ξαναπεί στο forum, θα πρέπει κάθε παιχνίδι που αγοράζετε από την EA για PC, να το ενεργοποιείτε πρώτα μέσω Origin, εισάγοντας το Serial πάνω δεξιά από το γρανάζι και μετά να μην το κάνετε install από το DVD αλλά να το κατεβάζετε. Το Origin έχει αρκετά προβλήματα, ειδικά τώρα που είναι στην αρχή. Ως GameWorld τους έχουμε στείλει λίστα παρατηρήσεων αλλά σίγουρα θα χρειαστούν μήνες μέχρι να τα διορθώσουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)