Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 12: Ultimate Team

More
29 Oct 2011 22:48 #100874 by Χρήστος Παντελαίος
Εδώ θα είναι ένα τόπικ που θα μιλάμε για την Ultimate team που έχουμε φτιάξει στο Fifa 12. Θα λέμε για τα "τεφαρίκια" που βρήκε ο καθένας για τα τρόπαιά του στα online tournaments και τα συναφή.

Εγώ ξεκίνησα μόλις σήμερα την ομάδα "DelGiants", παίζω πιστά το 4-4-1-1 κι ευελπιστώ μέχρι το πρωί (σήμερα η νύχτα διαρκεί και μια ώρα παραπάνω :) ) να έχω κάνει μια μετεγγραφή της προκοπής!

Η άποψή μου
Facebook profile

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2011 18:33 #100893 by Μάνος Γρυπάρης
Παίζω με την ομάδα Elliniko κι εχω κανει τις πρωτες gold μεταγραφες. Το θεμα ειναι οτι για αλλη μια φορα οι περισσοτερες αποπειρες για online match με άλλο παίκτη καταληγουν σε disconnect οπως και περυσι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Oct 2011 18:46 #100894 by Χρήστος Παντελαίος

Manos wrote: Παίζω με την ομάδα Elliniko κι εχω κανει τις πρωτες gold μεταγραφες. Το θεμα ειναι οτι για αλλη μια φορα οι περισσοτερες αποπειρες για online match με άλλο παίκτη καταληγουν σε disconnect οπως και περυσι.

Από gold eγώ τσίμπησα τον Lakic της Wolfburg (αυτόν που έβαζε με την Καϊζερσλάουτερν γκολ σε κάθε ματς) και τον ένα και μοναδικό :icon bow: Olof Mellberg. :icon bow:
1 disconnect έως τώρα :D

Η άποψή μου
Facebook profile

More
11 Dec 2011 18:50 #102732 by maresca
Replied by maresca on topic Fifa 12: Ultimate Team
ξεκινησα την πορεια μου με την ομαδα GREECE DONT DIE και εχω αποκτησει gk sanchez, rs gekas (αξια) Ls haedy valdez που σκοραρει ασταματητα , κεντρο μακουν και σεντερ μπακ αβρααμ

More
10 Jan 2012 01:59 #103610 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Fifa 12: Ultimate Team
παιδια μια βοηθεια..ενω παιζω κανονικα μολις παω να κανω μεταγραφη μου βγαζει αυτο και δεν κανει τιποτα οτι και να παταω..το θεμα ειναι πως δεν εχει κολλησει οτε η κονσολα ουτε το παιχνιδι και μου δειχνει απλα οτι φορτωνει αλλα δεν κανει τιποτα..κουναω το δεξι αναλογικο μοχλο και εκει στην καρτα που μισοφαινεται του παιχτη αλλαζουν τα στατιστικα αλλα μεχρη εκει...το εχει παθει κανεις αλλος? ειναι καποιο bug?ειναι τραγικο παντως οσες φορες και αν το κανω συνεχεια μου το βγαζει....καθομαι και ψαχνω στα forum της ea και κανεις δεν εχει διαμαρτυριθει για κατι τετοιο... img194.imageshack.us/img194/781/63666829.jpg

More
11 Jan 2012 15:34 #103652 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορεί να είναι bug και να μην το έχεις βρει. Αν σου έτυχε πάνω από 1-2 φορές τότε σίγουρα είναι bug και στείλτο στο support. Αν σου έτυχε μόνο 1-2 φορές μπορεί να είναι και θέμα σύνδεσης.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jan 2012 18:32 #103659 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Fifa 12: Ultimate Team
Disable Media Server Connection (PS3)
The Media Server Connection allows other devices to connect to your PLAYSTATION 3. Often, the Media Server Connection is known to cause issues when players try to connect to the Internet for online game play.
1. Access your Xross Media Bar menu
2. Navigate to Settings
3. Select Network Settings
4. Select Media Server Connection and choose the Disable option.

Delete Game Data (PS3)
There may be a corruption in the game or update files that are stored on the system itself. Please try deleting these game files to help resolve the issue. To do so, please follow the instructions below:
1. Press the PS button on the controller to enter the PLAYSTATION 3 XrossMediaBar
2. Select the Game tab.
3. Select the Game Data Utility and press the X button.
4. Find and delete all the game data or roster files listed.

Note: When you play online, the online roster will automatically download before an actual match starts.
μολις μιλησα σε live chat με εναν εκπροσοπο της στο support και μου εστειλε αυτο..το δημοσιευω σε περιπτωση που χρειαστει σε κανεναν με το ιδιο προβλημα