Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sistima Fiorentina

More
15 Mar 2006 15:01 #10049 by makris john
Paides Kserete kana kalo sistimataki gia fiorentina etsi oste na aksiopiiso boijnov toni pazzini fiore kai kanena kalo akreo back(fthino)Aksizi na tis valo 10ari? 8O 8O 8O

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2006 21:30 #10100 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Sistima Fiorentina
Το 4-3-3 αλλά το κανονικό 4-3-3 με 3 επιθετικούς στην ευθεία...το έχω δοκιμάσει και πιάνει τέλεια και οι 3 μέσοι είναι στην ευθεία με τον μεσαίο με βελάκι προς τα πίσω....ένα άλλο που δοκίμασα και με ικανοποίησε πολύ είναι το 3-4-3 με sweeper άρα δε θα χρειαστείς αριστερό μπακ..........Πάντως αν θέλεις να πάρεις κάποιον αριστερό μπακ πάρε τον Pander

More
17 Mar 2006 11:09 #10168 by Nikos
Replied by Nikos on topic Sistima Fiorentina
Για αριστερο μπακ τουλαχιστον την πρωτη χρονια μπορεις να παρεις δανεικο τον giorgio chiellini απο τη Γιουβεντους. Ερχεται ευκολα (ξαναεπαιζε στη Φιορεντινα), δεν εχει υψηλο basic wage και μου εβγαλε super χρονια

More
17 Mar 2006 12:30 #10175 by Γρηγορης Βαρναβας
4-1-2-1-2 Φυσικα... Για φιορεντινα.. Παρε και τον μικρο της Αταλαντα την παικτουρα. Δεν μου ερχετε το ονομα τωρα. Αν μου ερθει θα κανω Edit!