Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καλυτερευση Finances

More
17 Oct 2011 18:49 #100320 by panos
Καλησπερα παιδια! Ανοιγω το συγκεκριμενο θέμα μιας και ειδα πως δεν εχει θιχτει. Θελω να μιλησουμε εδω για το θεμα των Finances της ομαδας μας. Τι πρεπει δηλαδη να προσεχουμε και τι πρεπει να κανουμε για να αποκτησουμε ρευστο το οποιο θα μας δωσει ενα θετικο και γιατι οχι υψηλο balance με αποτελεσμα ο προεδρος μας να ειναι γενεοδωρος παντοτε μαζι μας. Ενα κολπακι που ηξερα αφορουσε φιλικους αγωνες οι οποιοι με μεγαλες ομαδες μας δινουν ενα αξιοσεβαστο ποσο στο balance της ομαδας.. Ακουω την γνωμη σας και φυσικα την αποψη του Μανου. Ευχαριστω! :wink: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2011 19:42 #100322 by Μάνος Γρυπάρης
- Φιλικά πλέον κλείνεις κατευθείαν με όσες ομάδες ενδιαφέρονται. Ένα κάθε 5-6 μέρες είναι καλό.
- Πουλάς ότι σαβούρα παίκτη έχεις με συνεχόμενα Offer to Clubs.
- Κοιτάς οπωσδήποτε τα συμβόλαια που λήγουν 1/1 και 30/6 και υπογράφεις αυτούς τους παίκτες.
- Αλλά τώρα θα πρέπει να βρεις παίκτες που θα είναι οπωσδήποτε καλύτεροι από αυτούς που έχεις γιατι δυστυχως δεν μπορεις να πουλησεις ευκολα παικτη που μολις υπεγραψες (το εκαναν γιατι αγοραζες free transfer και πουλαγες αμεσως). Οποτε, κάθε καλοκαίρι μπορεις να αποκτήσεις με free transfer τους καινούργιους που θα ειναι καλυτεροι και να πουλήσεις τους παλιους που θα εχουν καιρο συμβολαιο με σενα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Oct 2011 01:45 #100339 by panos
Μανο με League friendly νομιζω ειναι καλυτερα τα χρηματα η κανω λαθος? Δηλαδη να παιζεις με αλλες 3 ομαδες απ'οτι να παιζεις με μια ομαδα... Επισης κανενα αλλο κολπακι απο board request δεν υπαρχει για να εξοικονομησουμε λεφτα?

More
18 Oct 2011 02:02 #100340 by Μάνος Γρυπάρης
Τα χρηματα καθε φιλικου στα εμφανιζει απευθειας οταν πας να το κλεισεις.

Το μονο κολπο με το board ειναι να πας στο Boardroom και να ελαττώσεις την μπάρα μισθών ώστε να τα πάρεις όλα σε χρήματα. Αλλά έτσι αν χαμηλώσεις το όριο δύσκολα θα σου έρθουν παικταράδες.

Εγώ το έχω ξαναπεί για ομάδες Superleague. Όλες οι ρεζέρβες και το φυτώριο πάει για πούλημα με το που ξεκινάς γιατί κανείς δεν αξίζει. Για ομάδες άλλων χωρών λεφτά υπάρχουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)