John Carpenter: "Είμαι εθισμένος στο Fallout 76, το Dead Space θα γινόταν ωραία ταινία"
Ο γνωστός συνθέτης και σκηνοθέτης του Halloween μιλάει για τα αγαπημένα του games.
Ο John Caprenter, σκηνοθέτης του Halloween και αρκετών άλλων ταινιών μίλησε σε
συνέντευξή του
για τα αγαπημένα του games.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είμαι εθισμένος σε αυτό το Fallout 76 για αρκετό καιρό. Ξέρετε είχε
bugs
όταν κυκλοφόρησε αλλά πολλά διορθώθηκαν και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό". Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Επιπλέον δήλωσε ότι παίζει και Borderlands και Horizon Forbidden West.
Ο Carpenter προτιμάει τους
Open world
τίτλους με αρκετή εξερεύνηση για τα οποία δήλωσε: "Είναι διασκεδαστικό. Έχεις ελευθερία για να περιπλανηθείς και το κάνεις με τον τρόπο σου. Και αυτό είναι που μου αρέσει στο Fallout. Υπάρχει ένα μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις, υπάρχουν αποστολές, αλλά μπορείς να το κάνεις και διαφορετικά. Και κάθε τόσο βρίσκουν νέες αποστολές και νέες ιδέες". Ακόμα δήλωσε ότι δεν έχει δοκιμάσει κανένα τίτλο της FromSoftware ως τώρα. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα αναλάμβανε το soundtrack για κάποιο video game, απάντησε: "Αν κάποιος μου το ζητούσε, σίγουρα θα το έκανα. Αλλά κάνεις δεν έχει ρωτήσει ως τώρα".
Επίσης δήλωσε για το ποιο video game θα ήθελε ο ίδιος να κάνει ταινία: "Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και το έχω αναφέρει ξανά είναι το Dead Space. Θα γινόταν πραγματικά μία καλή ταινία. Θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Σε γενικές γραμμές για το gaming." ο Carpenter δήλωσε ότι είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής του και είναι μία ασχολία που τον διασκεδάζει περισσότερο από την σκηνοθεσία ταινιών. Σύμφωνα με τον ίδιο, το gaming είναι χαλαρωτικό.
Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να δει αλλαγές στα σύγχρονα games: "Με τίποτα. Να συνεχίσουν έτσι. Να συνεχίσουν να φτιάχνουν καλά. Δεν θέλω να κάνουν κάτι που δεν κάνουν ήδη. Αυτό που ήδη κάνουν είναι πολύ καλό. Ξεκίνησα με το Sony The Hedgehog το 1992 και προσπαθούσα να καταλάβω πως στο διάολο να παίξω αυτό το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο για μένα. Τέλος δήλωσε ότι νιώθει περήφανος όταν ολοκληρώνει ένα δύσκολο mission: Νιώθω περήφανος. Και το γιορτάζω καπνίζοντας ένα τσιγαριλίκι."