Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sable: Ελληνικό Exploration game από δύο developers

More
19 Dec 2022 01:36 #268250 by Nikos Georgopoulos
Το ελληνικό Adventure Sable δωρεάν για 24 ώρες

Στο Epic Games Store.

Το Epic Games Store συνεχίζει τις προσφορές του και αυτή τη φορά δίνει δωρεάν το ελληνικό Adventure Sable.

Το Adventure αναπτύχθηκε από δύο άτομα, τον Γρηγόρη Κυθρεώτη (με καταγωγή από την Κύπρο και μένει στην Αγγλία) και τον Daniel Fineberg. Έχει λάβει πολύ καλές κριτικές και ξεχωρίζει για το gameplay, την χρωματική παλέτα του και την ατμόσφαιρά του.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε μέχρι αύριο στις 18:00. Αν το κατεβάσετε τώρα, θα το προσθέσετε μόνιμα στο λογαριασμό σας.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Dec 2022 14:57 #268305 by Απόστολος Μητσακούλης
Μπράβο στα παλικάρια για αυτή την προσπάθεια.

More
23 Oct 2023 23:54 #273333 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Έχω αναλάβει για review το Sable, είναι ενα ελληνικό open-world game. Έχει πολύ ωραίο style και ήταν πολύ χαλαρωτικό. Μου αρέσουν πολύ τα τοπία και η ιστορία παρόλο που είναι αφηρημένη φαίνεται να έχει κάποιο βάθος. Θα ανεβάσω πολύ σύντομα το review μου!

More
28 Oct 2023 02:45 - 28 Oct 2023 02:46 #273379 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Διαβάστε το Sable review

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το Sable, ένιωσα μια συναισθηματική σύνδεση με τον κόσμο που με περίμενε να εξερευνήσω. Η απουσία μάχης και η επίκεντρος στην εξερεύνηση και την ανακάλυψη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία που αναδεικνύεται μέσα από την ποιητική αφήγηση και το εκπληκτικό αρτ στάιλ. Το ταξίδι της Sable για αυτογνωσία και ενηλικίωση αποτυπώνεται με μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική ματιά, αφήνοντας τον παίκτη να βιώσει την ιστορία με τον δικό του ρυθμό, γεγονός που προσθέτει βάθος και νόημα σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν στιγμές που το παιχνίδι φάνηκε να χάνει τη ροή του, με την ανακαλυπτόμενη ιστορία να μην είναι πάντα σαφής και την επαναλαμβανόμενη φύση κάποιων δραστηριοτήτων να καταλήγει σε κάποια αίσθηση κούρασης. Παρόλα αυτά, αυτά τα στοιχεία δεν μείωσαν την εμπειρία μου ως σύνολο, καθώς το ιδιαίτερο στυλ και η ιστορία του κόσμου κρατούσαν το ενδιαφέρον μου ζωντανό.

Συνοψίζοντας, το Sable αποτελεί μια μοναδική πρόταση στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη εξερεύνηση, στοχασμό και ομορφιά. Παρόλο που ενδέχεται να μην είναι το ιδανικό παιχνίδι για όλους, αξίζει σίγουρα να δοκιμαστεί από εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό και έχουν την υπομονή να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει ο κόσμος του.
Last edit: 28 Oct 2023 02:46 by Μιχάλης Τσακίρογλου.