Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange: Before the Storm

More
27 Jan 2018 15:57 #211891 by Μάνος Γρυπάρης

Life is Strange: Before the Storm - Episode 3 review

Το τρίτο επεισόδιο του Life is Strange: Before the Storm μας αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τις οικογένειες των Rachel και Chloe. Οι γρίφοι είναι πάρα πολύ απλοί για άλλη μια φορά και το σενάριο ενδιαφέρον, αν και στο θέμα ελευθερίας επιλογών για άλλη μια φορά είστε πάρα πολύ περιορισμένοι καθώς τα πάντα -με εξαίρεση το φινάλε- είναι linear. Επίσης θεωρώ ότι στον τερματισμό θα μπορούσαν να παρουσιαστούν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα είδαμε και ότι το τέλος είναι κάπως απότομο. Ελπίζω να μας αποζημιώσει το Farewell επεισόδιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2018 11:41 #213224 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Life is Strange: Before the Storm - Farewell Review

Διαβάστε το review του αποχαιρετιστήριου επεισοδίου του Before the Storm από τον Μάνο Γρυπάρη και πείτε μας την άποψη σας για το παιχνίδι!

More
08 Mar 2018 20:08 #213269 by Μάνος Γρυπάρης
Επεισόδιο-τηλεγράφημα που κρατούσε η Square Enix στο ντουλάπι της μαζί με τις φωνές των ηρωίδων.

Ούτε μία ώρα δεν κρατάει. Πολύ συγκίνηση αλλά μόλις μία τοποθεσία όπου αναλαμβάνετε δράση και μια δεύτερη που παίζει σε cutscene. Με το σταγονόμετρο το gameplay, πιο ταινία από κάθε άλλο Cinematic Adventure. Ψιλοεκβιασμός για την Deluxe Edition. Απευθύνεται στους φανατικούς της σειράς και μόνο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Mar 2018 18:24 #213289 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ τι εκπληκτικά animated gif υψηλής ανάλυσης έφτιαξε ένας fan του Life is Strange.

Δείτε μερικά σε υψηλή ανάλυση εδώ

Και αναλυτικά όλα τα gifs εδώ .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
23 Jun 2021 03:14 - 23 Jun 2021 03:15 #252844 by Blood Prince
Ξεκίνησα σήμερα να παίζω το Life is Strange Before the storm και ολοκλήρωσα το πρώτο επεισόδιο,το οποίο είχε ικανοποιητική διάρκεια.

Το παιχνίδι είναι ίσως από τα πιο εύκολα για πλατίνα παρόλα αυτά πλατίνα έχει το 65 % και όχι όλοι.

Είναι ένα παιχνίδι story driven κυρίως, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους.Εμένα μου αρέσει και το βρίσκω χαλαρωτικό.Επίσης ήταν αρκετά συναισθηματικό, χαρακτηριστικό των Life is Strange.

Εγώ προτιμάω και τα απαιτητικά παιχνίδια όπως το Dark Souls και τα χαλαρωτικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jun 2021 03:15 by Blood Prince.

More
25 Jun 2021 01:49 #252997 by Blood Prince
Το τερμάτισα σήμερα και πήρα πλατίνα.

Το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά.Βέβαια το πώς δεν επηρεάζει ουσιαστικά την εξέλιξη, η επιλογή στους διαλόγους είναι από τα αδύναμα σημεία αλλά το σενάριο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και ταυτίστηκα με την Ratchel και την Chloe.

Τώρα έχω και να παίξω και το bonus επεισόδιο με την Max.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish