Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange: Before the Storm

More
12 Jun 2017 01:45 - 14 Jun 2017 00:30 #199697 by Καλλινίκη

Κατά την διάρκεια της Microsoft press conference ανακοινώθηκε στην E3 2017 παρουσιάστηκε το Life is Strange: Before the Storm.

Θα κυκλοφορήσει υπό την μορφή τριών επεισοδίων. Το πρώτο επεισόδιο θα έρθει στις 31 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:
Last edit: 14 Jun 2017 00:30 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2017 03:56 #199721 by Μάνος Γρυπάρης
Στο Life is Strange: Before the Storm θα συμμετέχει η Chloe Price, η οποία θα πλαισιωθεί από την Rachel Amber. Θα υπάρξει επίσης και επεισόδιο με την Max, αμέσως μετά την κυκλοφορία του Episode 3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ashly Burch που είχε αναλάβει το voice acting της Chloe, θα συμμετέχει στο παιχνίδι ως σεναριογράφος, ενώ την φωνή της Chloe θα αναλάβει η Rhianna DeVries.

Αν και prequel, ανυπομονώ να το παίξω και να το κάνουμε ξανά livestream μαζί με την Χριστιάνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
12 Jun 2017 04:12 #199724 by Νικολής Ασημάκης
Το βασικό παιχνίδι αποτελεί μια από τις καλύτερες gaming εμπειρίες μου και ελπίζω όσο τίποτα άλλο να μη βγει φόλα αυτό.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
12 Jun 2017 09:31 #199732 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αν και δεν μου αρέσει καθόλου η Chloe σαν χαρακτήρας το παιχνίδι εννοείται είναι must have! Θέλω να δω τη Rachel και ανυπομονώ φυσικά να εμφανιστεί και η λατρεία Max!

More
12 Jun 2017 12:15 - 12 Jun 2017 12:16 #199736 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote: Αν και δεν μου αρέσει καθόλου η Chloe σαν χαρακτήρας το παιχνίδι εννοείται είναι must have! Θέλω να δω τη Rachel και ανυπομονώ φυσικά να εμφανιστεί και η λατρεία Max!

Μα δεν θα εμφανιστεί. Είναι στην περίοδο των 5( ; ) χρόνων που είχαν μετακομίσει και δεν έχει καν επικοινωνήσει με την Chloe.
Last edit: 12 Jun 2017 12:16 by Νικολής Ασημάκης.

More
12 Jun 2017 12:47 #199739 by Angel
Ένα θα πω μετά απο όσα έχουμε δει...NOT ENOUGH MONEY! :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
12 Jun 2017 15:21 #199754 by A
Replied by A on topic Life is Strange: Before the Storm
Ετοιμαστείτε για νέες συγκινήσεις. Έρχεται πολύ σύντομα :cheer:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
12 Jun 2017 16:37 #199763 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Αν και δεν μου αρέσει καθόλου η Chloe σαν χαρακτήρας το παιχνίδι εννοείται είναι must have! Θέλω να δω τη Rachel και ανυπομονώ φυσικά να εμφανιστεί και η λατρεία Max!

Μα δεν θα εμφανιστεί. Είναι στην περίοδο των 5( ; ) χρόνων που είχαν μετακομίσει και δεν έχει καν επικοινωνήσει με την Chloe.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα την έχει το 3ο επεισόδιο.

More
14 Jun 2017 01:08 #199926 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της E3 2017 παρουσιάστηκε ένα gameplay video για το Life is Strange: Before the Storm, το prequel του πρώτου Life is Strange.

Πλέον σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέγετε την Chloe Frazer, φίλη της Max, με εξαίρεση ένα από τα επεισόδια. Το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Deck Nine Games και όχι από την Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Dontnod Entertainment, η οποία είναι απασχολημένη με το Life is Strange 2.

Στο Life is Strange: Before the Storm, η Chloe είναι 16 χρονών και επισυνάπτει φιλία με την Rachel Ember, ένα κορίτσι το οποίο σίγουρα θα έχετε ακούσει στο ξεκίνημα του Life is Strange. Η Rachel είναι όμορφη και δημοφιλής, ώσπου μια μέρα αποκτά προβλήματα και εκεί εμφανίζεται η Chloe σε ρόλο συμμάχου. Η Chloe δεν έχει το μπλε μαλλί με το οποίο την γνωρίσαμε στο Life is Strange αλλά μια απλή κόμμωση και γενικά δείχνει λιγότερο "αλητεία". Μάλλον οι κακές παρέες θα την χάλασαν στην πορεία.

Δείτε το gameplay video:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
15 Jun 2017 18:54 #200013 by Πιέρρος Φουστέρης
Πώς να παίξετε ως Max στο Life is Strange: Before the Storm!

To νέο Life is Strange θα αποτελεί prequel του πρώτου episodic τίτλου που αγαπήσαμε. Τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πριν αυτά του πρώτου Life is Strange και το σενάριο θα έχει να κάνει με την σχέση ανάμεσα σε Rachel και Chloe. Παρόλα αυτά, εάν αγοράσετε την Deluxe Edition θα ξεκλειδώσετε ένα bonus επεισόδιο με την ονομασία “Farewell” όπου θα μπορείτε να παίξετε ως Max. Το επεισόδιο αυτό είναι διαθέσιμο αυστηρά μόνο στην Deluxe Edition, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε ως Max, θα μπορέσετε να το κάνετε εάν πληρώσετε παραπάνω αλλά και αυτό θα είναι μόνο για λίγο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister