Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Until Dawn

More
15 Sep 2015 02:34 - 28 Feb 2017 02:40 #168797 by Μάνος Γρυπάρης
Παίξαμε και τερματίσαμε το Until Dawn στο τελευταίο Live.

Θεωρώ ένα καθώς πρέπει Survival Horror, το οποίο ανήκει στην κατηγορία όσων εκμεταλλεύονται αποκλειστικά τα quick-time events. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική ελευθερία επιλογών τις στιγμές των κρίσιμων αποφάσεων, κάτι που μας χαρίζει διαφορετικά φινάλε.

Τα γραφικά και το voice acting είναι εξαιρετικά και η Supermassive Games με εξέπληξε στο πρώτο της παιχνίδι (για να μην μιλήσω για τις sexy παρουσίες). Για μένα είναι από τα games που όταν το ξεκινήσεις δεν σταματάς να το παίζεις, λόγω του τρομερού σεναρίου του και των ανατροπών του. Χαρακτηριστικό το ότι θα πραγματοποιούσαμε Live 2 ώρες και τελικά το τραβήξαμε στις 6,5 ώρες .

Τα εναλλακτικά φινάλε συμβάλλουν επίσης στο replayability, ενώ μετά τον τερματισμό μπορείτε να επιλέξετε ποιο Chapter θα ξαναπαίξετε.

Δείτε το αναλυτικό review του Until Dawn από τον Παντελή.

Επίσης πέτυχα και βίντεο που δείχνει πως θα μείνει η Jessica με τα εσώρουχα...για όσους το είχαν περιέργεια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Feb 2017 02:40 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2015 16:54 #168833 by Παντελής Δασκαλέλος
Νομίζω ότι δεν έχω να προσθέσω πολλά, καθώς οι απόψεις μου καταγράφηκαν στο review του Until Dawn, καθαρά κατά την προσωπική μου άποψη είναι το καλύτερο exclusive του PS4. Επιπλέον, είναι από τα καλύτερα Adventures που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό και έχω παίξει πολλά για είναι ειλικρινείς. Η Supermassive Games αν και άσημη μέχρι την κυκλοφορία του Until Dawn μπαίνει πλέον δυνατά στην βιομηχανία των video games.

Ακούω πολλούς να λένε ότι το σενάριο χαλάει κάποια στιγμή και δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους. Σενάριο χωρίς ανατροπές είναι σαν γυναίκα χωρίς καμπύλες. Αν μάλιστα δώσετε προσοχή στα collectables και στην αφήγηση θα διαπιστώσετε ότι οι σεναραριογράφοι στήνουν μαέστρικα το απαραίτητο υπόβαθρο με στόχο να μας ψυλλιάσουν ότι κάτι παραπάνω παίζει. Το game είναι απλά έπος, αν διαρκούσε 3 ώρες παραπάνω θα χτυπάγε άνετα ένα 9 από μένα.

More
22 Sep 2015 15:50 #169003 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Επιτέλους, τελείωσα και το δεύτερο βίντεο του livestream. Είδα το playthrough του site σε 4-5 δόσεις και το τελευταίο κομμάτι χθες βράδυ. Το Until Dawn είναι, απλά, παιχνιδάρα και πιστεύω ότι αξίζει και το τελευταίο ευρώ αγοράς του στο PS4. Μου άρεσε και το live, που θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει (το ίδιο είπα και για το πρώτο part του Phantom Pain, αλλά νομίζω ότι αυτό συνολικά το ξεπερνάει). Το τελευταίο κεφάλαιο που έπαιξε ο Μάνος ήταν ξεκάθαρα το πιο δύσκολο του παιχνιδιού, με απανωτά qte, ενώ έχει τρομερό ενδιαφέρον τόσο η ιστορία, με τις πλούσιες πληροφορίες όσων collectables συλλέχθηκαν, όσο και το ότι η παραμικρή λανθασμένη επιλογή μπορούσε να σημάνει το θάνατο ενός ήρωα (και δεν σκοτώθηκαν και λίγοι! :P ). Το replayabilitiy του παιχνιδιού είναι, κυριολεκτικά, τεράστιο.

More
27 Dec 2015 02:52 #174179 by Αντώνης Δαγκαλίδης
καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα. είχα νοικιάσει το until dawn από τα seven όταν είχε βγει και δημιούργησε όπως ήταν λογικό ένα data pack στην κονσόλα. πρόσφατα το seven έβγαλε προσφορά την extended edition του παιχνιδιού και το αγόρασα. ενεργοποίησα λοιπόν τον κωδικό με το dlc χωρίς να έχω βάλει το δίσκο μέσα και είδα πως στα related items του ήδη υπάρχοντος data pack. όμως όταν έβαλα το δίσκο ήταν σαν να βάζω διαφορετικό παιχνίδι και δημιούργησε καινούριο data pack και στα related items δεν έβγαζε τίποτα. δοκίμασα να σβήσω πρώτα το αρχικό data pack που είχε δημιουργηθεί όταν το νοίκιασα αλλά τίποτα, έσβησα μετά και το καινούριο αλλά και πάλι τίποτα. και ενώ όταν πάω στο library να δω τα games μου, λέει πως έχω ένα add on για το until dawn, στα related items λέει πως δεν έχω κάτι και προφανώς στο game μέσα δεν υπάρχει κάτι. κάποια βοήθεια; ευχαριστώ εξ αρχής

More
28 Dec 2015 22:18 #174277 by Μάνος Γρυπάρης
Για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιο ειναι το πρόβλημα:
1)Το Until Dawn: Extended Edition σου παιζει κανονικά?
2)Θες να μεταφέρεις τα saves από την αρχική έκδοση στο Extended Edition?
3)Σβήστηκαν τα saves σου και ξεκίνησες από το μηδέν?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Dec 2015 11:06 #174307 by Αντώνης Δαγκαλίδης

Manos wrote: Για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιο ειναι το πρόβλημα:
1)Το Until Dawn: Extended Edition σου παιζει κανονικά?
2)Θες να μεταφέρεις τα saves από την αρχική έκδοση στο Extended Edition?
3)Σβήστηκαν τα saves σου και ξεκίνησες από το μηδέν?

απλως δημιουργηθηκε καινουριο game data λες και εβαλα διαφορετικο παιχνιδι, και το dlc συνδεθηκε με το παλιο.
Attachments:

More
30 Dec 2015 20:22 #174425 by Μάνος Γρυπάρης
Καλύτερα να στείλεις email στην Supermassive Games με το συγκεκριμένο bug:
www.supermassivegames.com/contact

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Nov 2018 14:45 #220168 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Until Dawn
Νέα games από τους δημιουργούς του Until Dawn
Πιθανότατα PS exclusives.

Σε συνέντευξή του στο 4pda.ru, ο Pete Samuels, διευθυντής των Supermassive Games, δήλωσε ότι η εταιρεία του έχει ορισμένα PS exclusives στα σκαριά.

Ο Samuels δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η σχέση μας με την Sony είναι ακόμα άριστη. Δουλεύουμε σε ορισμένα PS-exclusives τα οποία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες για αυτά. Γενικά θα ήθελα να παρουσιάσω την δουλειά μας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό" για να καταλήξει ότι το The Dark Pictures θα κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες και δεν θα είναι PS exclusive.

Η φράση "PS-exclusives" προφανώς και υπονοεί ότι πέρα από το PS4 θα δούμε κάποιο exclusive της Supermassive Games και στο PS5, το οποίο ωστόσο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι η Supermassive αναπτύσσει το Shattered State ενώ υπάρχουν και φήμες για το Until Dawn 2.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
13 Nov 2018 15:11 #220170 by A
Replied by A on topic Until Dawn
Ένα νέο Until dawn με μεγαλύτερη διάρκεια θα ήταν ότι έπρεπε για τις κρύες νύχτες :-)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.