Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Brothers: a Tale of Two Sons

More
05 Jan 2017 12:10 #192002 by A
Replied by A on topic Brothers: a Tale of Two Sons

Dovahkiin wrote: Το ξεκίνησα και το τελείωσα σήμερα το πρωϊ. Πραγματικά αν καθίσω να περιγράψω το παιχνίδι, θα μου πάρει πολλή ώρα. Με λίγα μόνο λόγια ήταν απόλυτα καθηλωτικό, έξυπνο, ιδιαίτερο, συγκινητικό. Δε μου πήγε η καρδιά να το αφήσω ούτε για ένα λεπτό. Δύσκολα ενθουσιάζομαι με games, αυτό ήταν ένα από τα λίγα που με κατενθουσίασαν.

Πολύ καλό game. Το έπαιξα πριν πολύ καιρό στο pc. Κάποια στιγμή θέλω να το παίξω και στην κονσολα. Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα στο παιχνίδι είναι αυτό του καθαρού χρόνου του gameplay. Θυμάμαι ότι σε ένα απόγευμα το είχα τελειώσει. Κρίμα γιατί η ιστορία είναι συγκινητική και σε κρατάει μπροστά στην οθόνη.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jan 2017 13:09 #192003 by Αγγελική Γοργορίνη

efane wrote:

Dovahkiin wrote: Το ξεκίνησα και το τελείωσα σήμερα το πρωϊ. Πραγματικά αν καθίσω να περιγράψω το παιχνίδι, θα μου πάρει πολλή ώρα. Με λίγα μόνο λόγια ήταν απόλυτα καθηλωτικό, έξυπνο, ιδιαίτερο, συγκινητικό. Δε μου πήγε η καρδιά να το αφήσω ούτε για ένα λεπτό. Δύσκολα ενθουσιάζομαι με games, αυτό ήταν ένα από τα λίγα που με κατενθουσίασαν.

Πολύ καλό game. Το έπαιξα πριν πολύ καιρό στο pc. Κάποια στιγμή θέλω να το παίξω και στην κονσολα. Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα στο παιχνίδι είναι αυτό του καθαρού χρόνου του gameplay. Θυμάμαι ότι σε ένα απόγευμα το είχα τελειώσει. Κρίμα γιατί η ιστορία είναι συγκινητική και σε κρατάει μπροστά στην οθόνη.

Εμένα προσωπικά δε με χάλασε αυτό, αντιθέτως. Πιστεύω αν κρατούσε αρκετά περισσότερο ίσως κάπου να έχανε γιατί πραγματικά η ιστορία παρόλο που είναι απλή, είναι τόσο όμορφη και οι πολλές οι "σάλτσες" στο gameplay κάπου θα κούραζαν και θα ξέφευγε. Μου πήρε κάτι λιγότερο από 3 ώρες απ' όσο υπολόγισα, το θεώρησα σαν να βλέπω μια ταινία. Καταλαβαίνω όμως πώς το λες, σίγουρα θα ενόχλησε αρκετούς αυτό.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: A

More
05 Jan 2017 13:48 #192008 by A
Replied by A on topic Brothers: a Tale of Two Sons

Dovahkiin wrote:

efane wrote:

Εμένα προσωπικά δε με χάλασε αυτό, αντιθέτως. Πιστεύω αν κρατούσε αρκετά περισσότερο ίσως κάπου να έχανε γιατί πραγματικά η ιστορία παρόλο που είναι απλή, είναι τόσο όμορφη και οι πολλές οι "σάλτσες" στο gameplay κάπου θα κούραζαν και θα ξέφευγε. Μου πήρε κάτι λιγότερο από 3 ώρες απ' όσο υπολόγισα, το θεώρησα σαν να βλέπω μια ταινία. Καταλαβαίνω όμως πώς το λες, σίγουρα θα ενόχλησε αρκετούς αυτό.

Η σχέση τιμής και διάρκειας ενός παιχνιδιού επηρεάζουν πολλά παιδιά στο αν θα το αποκτήσουν η όχι, και είναι κρίμα κάποιοι να μην ασχοληθούν με ένα τόσο ωραίο game.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
05 Jan 2017 21:44 #192013 by Αγγελική Γοργορίνη

efane wrote: Η σχέση τιμής και διάρκειας ενός παιχνιδιού επηρεάζουν πολλά παιδιά στο αν θα το αποκτήσουν η όχι, και είναι κρίμα κάποιοι να μην ασχοληθούν με ένα τόσο ωραίο game.

Έτσι όπως το θέτεις ναι, έχεις δίκιο. Σίγουρα ό,τι πληρώνεις κανονικά πρέπει και να παίρνεις. Απλά εγώ πριν δεν έμεινα στο οικονομικό ζήτημα.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Jan 2017 09:19 #192023 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Και εγώ το έχω παίξει το παιχνιδι προσφατα αν και είχα την ευκαιρία να το έχω παίξει και παλιότερα ,εξαιρετικό indie παιχνιδι . Και για εμένα παιζει ρόλο πόσο μπορεί να σε κρατήσει το παιχνιδι σε σχέση με τα χρήματα που θα του διαθέσεις , εγώ αν δεν κάνω λάθος το έχω από bundle παιχνιδιών οπότε το πήρα πολύ οικονομικά ,το ίδιο συστήνω σε όλους που θέλουν να ασχοληθούν καποια στιγμή με το παιχνιδι. Το παιχνιδι το ολοκληρώνεις στο 100% σε 3-4 ώρες (τουλάχιστον τόσο μου πήρε εμένα).

More
24 Mar 2021 13:55 - 24 Mar 2021 13:57 #248312 by Giorgos Tsolaridis
Το Brothers: A Tale Of Two Sons σε retail έκδοση για το Switch Μόλις σε 5.000 αντίτυπα.
Ο Josef Fares ετοιμάζει μία retail έκδοση για το Brothers: A Tale of Two Sons, του οποίου ήταν director.Η έκδοση αυτή θα έχει συλλεκτικό χαρακτήρα και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Super Rare Games με την 505 Games. Η retail έκδοση του Brothers: A Tale of Two Sons θα κυκλοφορήσει την 25η Μαρτίου στις 20:00. Το κόστος της θα είναι 37 δολάρια, συν τα μεταφορικά, αλλά θα δημιουργηθούν μόλις 5.000 αντίτυπα.

Η συλλεκτική αυτή έκδοση θα έχει έγχρωμο maual,  artwork , ένα αυτοκόλλητο και τρία trading cards τα οποία θα είναι τυχαία επιλεγμένα από ένα σετ πέντε καρτών. Κάθε χρήστης μπορεί να παραγγείλει μέχρι δύο αντίτυπα, λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 24 Mar 2021 13:57 by Giorgos Tsolaridis.

More
08 Dec 2023 05:07 #273816 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πλαίσια των The Game Awards 2023 παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Brothers: A Tale of Two Sons remake, όπου μπορούμε να πάρουμε ένα δείγμα από τα γραφικά του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)