Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Walking Dead: A Telltale series

More
21 Mar 2012 17:57 #106060 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Δεν ξέρω εάν παρακολουθείτε την σειρά ή εάν είστε φαν των πολυβραβευμένων βιβλίων κόμικ του Robert Kirkman. Η Telltale games πάντως (μετά το σχετικά απογοητευτικό Jurrasic Park) ετοιμάζει νέο τίτλο, επηρεασμένο φυσικά από τον κόσμο του Walking Dead, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση στο παρακάτω trailer.

[youtube:3mzd6yts]
[/youtube:3mzd6yts]

Διαβάστε το review

Ένα από τα καλύτερα Adventures του 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2012 18:19 #107115 by Μάνος Γρυπάρης
Το 1ο επεισόδιο έρχεται στις 25 Απριλίου. Δείτε εδώ

Θα κοστίζει 5 ευρώ. Μπορείτε επίσης να προ-παραγγείλετε και τα 5 επεισόδια έναντι 20 ευρώ. Δηλαδή γλιτώνετε μόλις 5 ευρώ. Το θέμα είναι παίρνεις το ρίσκο να τα πληρώσεις μαζεμένα? Προσωπικά δεν θα το έκανα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 May 2012 03:56 #107926 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Ούτε το Back to the future αλλά ούτε και το Wallace and Gromit κατάφερε να φτάσει σε πωλήσεις το Walking Dead. 1 εκατομμύριο πωλήσεις λοιπόν για το 1ο επεισόδιο της σειράς μέσα σε 2 εβδομάδες σε όλες βέβαια τις πλατφόρμες (PC, Xbox360, PS3). Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται τον Ιούνιο.

More
18 May 2012 14:11 #107928 by Θοδωρής Κώτσελας
μαλλον θα περιμενω να βγει το πακετο ολων των επεισοδιων για να το παρω :)

More
18 May 2012 14:24 #107929 by Γρηγόρης
Λοιπόν χωρίς πλάκα είτε βλέπετε την σειρά είτε όχι το συγκεκριμένο παιχνίδι να το αγοράσετε και θα με θυμηθείτε. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε θα σας κάνουν να σκεφτείτε αρκετή ώρα και το ότι ο χρόνος σας πιέζει σε πολλές περιπτώσεις θα σας κάνει να αγχώνεστε αρκετά κιόλας! Απλά από τα ομορφότερα adventure games των τελευταίων χρόνων που έχω παίξει. Κρίμα μόνο που έχει βγει μόνο το 1το episode. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα.

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
18 May 2012 15:03 #107931 by Kostas Milonas
Παιδια αν ειναι τοσο καλο να το τσεκαρω τοτε :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
20 May 2012 19:15 #107992 by Γρηγόρης
Τσέκαρέ το Asmilon και πες μας την γνώμη σου!

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
01 Jun 2012 14:47 #108590 by nikitaras
γεια σας. εχω μερικες ερωτησεις. Χθες αγωρασα το The Walking Dead – Season Pass (Bundle) €19.99 απο το playstation net για το ps3 μου. τελιοσα το πρωτο επισοδιο και αν ξερει καπιοσ να μου πει ποτε βγενει το δευτερο. και κατι ακομα αυτο που αγορασα ειναι σαν να προπαραγκιλα τα επομενα επισοδια ή την πατισα και περει να ξαναπληροσω για να παρω το επισοδιο 2...???? thx προκαταβολικος...

More
01 Jun 2012 15:15 #108592 by Άγγελος Φασούλης
Κάθε μήνα θα βγαίνει και από ένα επεισόδιο. Μην ανησυχείς με το bundle που πήρες μόλις βγαίνουν θα τα κατεβάζεις χωρίς να πληρώνεις.

More
01 Jun 2012 16:05 #108602 by nikitaras

draginfable wrote: Κάθε μήνα θα βγαίνει και από ένα επεισόδιο. Μην ανησυχείς με το bundle που πήρες μόλις βγαίνουν θα τα κατεβάζεις χωρίς να πληρώνεις.

κανωνικα επρεπε να ειχε βγει στης 24 με 25 μαιου αλλα γιοκ... anyway θα δηξει...