Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Minecraft

More
18 Nov 2013 20:26 #135347 by Βασίλης Καμακάρης
1) Δες μια τα μηνύματα σου.
2) Το παιχνίδι το έχεις αυθεντικό?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2013 20:37 #135348 by nikitaras
Replied by nikitaras on topic Minecraft
Οχι ειναι απο το pirates bay αλλα απο τα σχολεια που διαβασα δουλευει σε ολους, δεν εχει προβλημα το αρχειο
Εχουν παρα πολυ αυτο το προβλημα αλλα δεν εχω βρει καποια λυση.

More
18 Nov 2013 20:43 #135349 by Βασίλης Καμακάρης
Λυπάμαι άλλα για πειρατικά games δεν λέμε, κάλο είναι να το έχεις αυθεντικό.

More
19 Nov 2013 10:48 #135379 by nikitaras
Εγραψα και χθες για το θεμα που ειχα με το minecraft αλλα δεν πηρα βοηθεια λογο του οτι ηταν πηρατικο. Γιαυτο και εγω το αγορασα σημερα νομιζοντας πως αν ειναι το αυθεντικο θα δουλεψει κατευθιαν και μου κανει ακριβος τα ιδια πραγματα. Αν εχετε την καλοσηνη βοηθηστε τωρα γιατι γαμωτο μην πανε τσαμπα τα 20 ευρο. Μου γραφει minecraft crashed ενω σε πολους αλλους βγαζει bad video card που σε μενα δεν μου το εχει κανει. Εχω windows 8

More
19 Nov 2013 14:49 #135382 by kostoudis dimitris
Replied by kostoudis dimitris on topic Minecraft
Βάλε το error που σου βγάζει στο google ... και θα βρείς απάντης

More
19 Nov 2013 15:33 #135383 by nikitaras
Για να γραφω εδω σημενει οτι δεν την βρικα στο google την απαντηση. Και για να μην πεταγετε ο καθε ασχετος ας απαντηση καποιος που εχει βαλει minecraft και του ειχε το ιδιο προβλημα η ξερει την λυση και οχι τα διθεν πατα το στο internet

More
19 Nov 2013 15:47 #135384 by Αποστόλης Αναστασίου
Γράψε το Hardware που έχεις πάνω στο PC σου . Και δεν πετάγεται ο κάθε άσχετος , το παιδί καλά σου είπε , στο google ό,τι ψάχνεις το βρίσκεις , αρκεί να το κάνεις σωστά . Το ότι σου βγάζει crash στον Launcher σημαίνει πολύ πιθανών ότι δεν έχεις το Hardware αυτό που απαιτεί το Minecraft . Πολύ πιθανών να έχεις χαμηλή RAM ή GPU

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
19 Nov 2013 17:29 #135388 by nikitaras
Οχι το pc μου ειναι μια χαρα ολοκαινουργιο και μπορει να το σικοση το Minecraft αν ειναι δυνατον επαιζε μια χαρα το Far cry3. ΅Εχω CPU AMD FX 6100 ,RAM 4 GB και AMD RADEON HD 7700

More
19 Nov 2013 17:32 #135389 by nikitaras
Για την RAM δεν ειμαι τοσο συγουρος καθος στο χαρτι της αποδηξεις λεει οτι εχει μεσα 4 GB RAM αλλα το pc στης πληροφοριες του υπολογιστη λεει οτι εχει 8. Δεν ξερω πιο απο τα δυο ισχυει.Κατι διαβασα οτι θα βγει σε ps3 μακαρι γιατι τα pc ειναι αχρηστα για να παιξεις ενα game πρεπει να εισαι χακερας την τρελα μου μεσα. Με το 20αρικο θα επερνα κατι πουρα που ειχα σταμπαρι αντε ξανα μανα να κανουμε εικονομια.

More
19 Nov 2013 19:25 #135394 by Αποστόλης Αναστασίου
Πρώτων ... βγάλε μας ένα Screen Shot . Δεύτερον είσαι σίγουρος πως αφού το αγόρασες κατέβασες το αυθεντικό minecraft launcher από το Minecraft Site ;

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.