Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Rogue - Prince Of Persia

More
05 Jun 2024 18:34 - 05 Jun 2024 18:36 #276107 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης

Το The Rogue - Prince Of Persia είναι ένα roguelite-platform της Ubisoft. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Evil Empire, ενώ από τις 27 Μαΐου κυκλοφορεί ήδη σε PC. Έχοντας ολοκληρώσει 1 ώρα gameplay μπορώ να πω πως οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι λίγο μπερδεμένες. Υπάρχουν, βέβαια, κάποια μικρά τεχνικά ζητήματα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Για την ώρα προσπαθώ να προοδεύσω από την μια περιοχή στην άλλη, προσπαθώντας να συνηθίσω τα controls. Έχω χάσει αρκετές φορές μπορώ να πω, αλλά το καλό είναι πως έφτασα σχετικά γρήγορα στο σημείο που ήμουν πριν. Έχει αρκετά στοιχεία και αρκετές αναφορές από τα πρώτα Prince Of Perisa, τα οποία και νοσταλγώ πραγματικά. Έχει αρκετά όμορφα γραφικά και χρώματα, με όμορφες νότες ανατολής στην μουσική. Περισσότερα θα είμαι σε θέση να σας πω κάπου στην μια βδομάδα από τώρα, όπου και θα έχω ολοκληρώσει το review. 
Last edit: 05 Jun 2024 18:36 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.