Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ratchet & Clank: Rift Apart

More
09 Jun 2021 20:03 - 21 Jun 2021 22:16 #252214 by Ερμής Δερβίσης

Έχοντας ολοκληρώσει πλέον το Ratchet & Clank: Rift Apart έχω να πω ότι είναι καλύτερο από όσο περίμενα. Τα γραφικά είναι πραγματικά next-gen, μας δείχνουν και με το παραπάνω τι μπορεί να κάνει το PS5 και έχουμε να κάνουμε με ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ. Το gameplay παραμένει πιο διασκεδαστικό από ποτέ και το σενάριο είναι αρκετά προσεγμένο με ωραίες ανατροπές και χιούμορ. Αν μου άφησε ένα παράπονο είναι η διάρκειά του που είναι γύρω στις 12-13 ώρες, η οποία είναι μεν όσο και αρκετών από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με αρκετά υψηλή τιμή.  Περισσότερα στο αναλυτικό review μου.
Last edit: 21 Jun 2021 22:16 by Ερμής Δερβίσης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2021 12:48 #252312 by Giorgos Tsolaridis
Ο Phil Spencer έδωσε συγχαρητήρια στην Insomniac Games μέσω Twitter Για τα πολύ θετικά reviews του Ratchet & Clank: Rift Apart.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart κυκλοφορεί την Παρασκευή και, όπως πάντα, στο GameWorld.gr σας έχουμε έγκαιρα review και video review.

Εν τω μεταξύ στο Twitter , ο πρόεδρος του Xbox, Phil Spencer έδωσε συγχαρητήρια στην Insomniac Games για τα πολύ θετικά reviews που έλαβε το παιχνίδι. Η Insomniac Games τον ευχαρίστησε για τα λόγια του, όμως ο κόσμος δεν ήταν το ίδιο ευγενικός καθώς ξεκίνησε ένα ακόμα console war στα σχόλια από fans του Xbox και του PlayStation.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
11 Jun 2021 20:57 #252369 by Ερμής Δερβίσης
Φυσικά και δεν θα το αφηνα μόνο στο review. Βέβαια είναι αρκετά πιο ευκολο και βατό το platinum σε σχέση με το Ratchet & Clank του 2016.

More
11 Jun 2021 21:27 #252371 by Blood Prince
Και του Ratchet and Clank 2016 είναι εύκολο έχω διαβάσει ! Εγώ θα το διεκδικήσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Jun 2021 01:22 #252381 by Ερμής Δερβίσης
Όντως είναι εύκολο απλά χρειάζεται 2-3 playthroughs. Έχει και ένα σπαστικό trophy θα το δεις όταν φτάσεις. Απλά το Rift Apart δεν χρειάζεται ουτε δευτερο ολόκληρο playthrough. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Jun 2021 21:46 #252483 by Giorgos Tsolaridis
Ratchet & Clank Rift Apart video review  Η καλύτερη έκδοση της σειράς.
 Το Ratchet & Clank Rift Apart, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PS5, αποτελεί την καλύτερη έκδοση της σειράς.
 Στο νέο μας video review σας αναλύουμε την νέα έκδοση του 3D Platform Shooter της Insomniac Games, το οποίο περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα όπλων, ενδιαφέρον σενάριο, γραφικά 4K στα 60 fps και έναν νέο χαρακτήρα, ένα θηλυκό Lompax.
 Δείτε το video review:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
13 Jun 2021 22:03 - 13 Jun 2021 22:04 #252490 by Blood Prince
Πανάκριβο παιχνίδι  ! Κοστίζει πάνω από 70 € ! Ναι μέν είναι αξιόλογο, ναι μέν έχει next gen γραφικά αλλά εγώ 70 € δεν θα έδινα με τίποτα.Δεν ταιριάζει στον τρόπο σκέψης μου να δώσω τόσα και μάλιστα για 15 ώρες διάρκεια,όσα λεφτά και να έχω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Jun 2021 22:04 by Blood Prince.

More
13 Jun 2021 23:16 #252498 by Ερμής Δερβίσης
Εντάξει δεν σε υποχρεώνει κανεις να το παρεις απο την πρώτη μέρα. Όταν όμως ένα παινχιδι έχει τόσο ακριβή και μεγάλη παραγωγή εκατομμυρίων πρέπει και οι εταιρείες να βγάλουν κέρδος, το οποίο δεν βγάζουν απο τα 20€ που θα δίνει ο κόσμος σε 2-3 χρονια. 

More
14 Jun 2021 01:19 #252503 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ισχύει Ερμή. Εγώ προσωπικά θα περιμένω μήπως μπει και στο plus κάποια στιγμή αλλιως θα το πάρω αργότερα.

More
14 Jun 2021 02:11 - 14 Jun 2021 02:22 #252506 by Blood Prince

Εντάξει δεν σε υποχρεώνει κανεις να το παρεις απο την πρώτη μέρα. Όταν όμως ένα παινχιδι έχει τόσο ακριβή και μεγάλη παραγωγή εκατομμυρίων πρέπει και οι εταιρείες να βγάλουν κέρδος, το οποίο δεν βγάζουν απο τα 20€ που θα δίνει ο κόσμος σε 2-3 χρονια. 

Ισχύει και εγώ έχω χρυσοπληρώσει εταιρίες όπως την from software, την ubisoft, την ea sports και την rockstar με αγορές σε τιμές 40-50 €

Επίσης σε κάποια παιχνίδια η τιμή δεν πέφτει στα 20 € ούτε σε δύο χρόνια όπως στα Dark Souls και στο RDR 2 .Σε παιχνίδια της Sony πέφτει η τιμή και πάνε στα Hits.

Βέβαια άλλο να χρυσοπληρώσεις ένα παιχνίδι που να σε απασχολεί για μήνα τουλάχιστον όπως το Dark Souls και άλλο ένα παιχνίδι μικρής διάρκειας όπως το Resi Evil Village.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Jun 2021 02:22 by Blood Prince.