Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Voodoo Vince: Remastered

More
07 Oct 2016 18:43 #188508 by Παντελής Δασκαλέλος

Ένα από τα exclusives του Xbox μεταφέρεται στο Xbox One σε HD.

Η Microsoft Studios ανακοίνωσε ότι στις αρχές του 2017 θα διατεθεί στα PC και στο Xbox One μια remastered έκδοση του Voodoo Vince.

Τo Voodoo Vince είναι ένα 3D Platform που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Xbox το 2003 αποσπώντας θετικές κριτικές. Πρόκειται για το πνευματικό παιδί του Clayton Kauzlaric, ενός εκ των ιδρυτών της Cavedog Entertainment, η οποία μας χάρισε το εξαιρετικό real-time Strategy Total Annihilation. Ο Kauzlaric σε συνεργασία με τον Rod Gilbert (Maniac Mansion) μας παρουσίασε επίσης στο Xbox Live Arcade το Deathspank, ένα αξιόλογο Action RPG που δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στο Ελληνικό Xbox Store. Να σημειωθεί ότι πλέον ο λόγω developer κατέχει την θέση του Creative Director στην Microsoft Studios.
H νέα remastered έκδοση του Voodoo Vince θα τρέχει στα 1080p/60fps, ενώ η rendering engine έχει “γραφτεί” από την αρχή και ως εκ τούτου θα δούμε νέα textures και particle effects υψηλής ανάλυσης. Εξαιτίας του custom κώδικα πάνω στον οποίο είχε αναπτυχθεί το πρωτότυπο Voodoo Vince, δεν ήταν backwards compatible στο Xbox 360 και ως εκ τούτου ελάχιστοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν. Ας ελπίσουμε ότι η remastered έκδοση του θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το Voodoo Vince: Remastered θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 για PC (Windows 10) και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2017 17:37 #197246 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορεί από σήμερα

Το Voodoo Vince: Remastered είναι πλέον διαθέσιμο σε PC και Xbox One.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ ανακοίνωσης της κυκλοφορίας και αποκτήστε το μέσω Steam έναντι 15 ευρώ.

More
03 May 2017 22:35 #197861 by Πιέρρος Φουστέρης
Voodoo Vince: Remastered review!

Η remastered έκδοση του επικού Voodoo Vince εγκρίθηκε από την Microsoft Studios και το exclusive της Beep Games επέστρεψε στις οθόνες μας! Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
05 May 2017 23:59 #197971 by Παντελής Δασκαλέλος
Πριν καταθέσω την άποψή μου για το Voodoo Vince Remastered θέλω να πω ότι περιμένω και θέλω να ακολουθήσουν ανάλογες κυκλοφορίες. Η Sony την έχει βρει και σε κάθε κονσόλα μεταφέρει σε HD τα exclusives της. Η Microsoft από την άλλη φέρνει μόνο τα βασικά (Halo και Gears). Μετά τα Halo: Combat Evolved, Halo 2 και Grabbed by Ghoulies το Voodoo Vince είναι το πρώτο Xbox exclusive που γίνεται remaster.

Παίζοντας πρόσφατα το Yooka-Laylee που υπόσχονταν μια θριαμβευτική αναβίωση των 3D Platform και το Voodoo Vince Remastered οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες. Κατά την διάρκεια της ενασχόλησής μου με την δημιουργία της Beep Games πέρασα ειλικρινά υπέροχα, αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα με την κάμερα. Κατόπιν αυτού, δεν έχω παρά να το προτείνω χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό στους λάτρεις των 3D Platform.