Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Little Nightmares

More
22 Feb 2018 02:18 - 22 Feb 2018 07:43 #212730 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Little Nightmares
Στης 23-2-2018 δεν κυκλοφορει το 3 "Welcome to the residence" και τελευταιο dlc του παιχνιδιου?
Last edit: 22 Feb 2018 07:43 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2018 11:13 #212737 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

fits79 wrote: Στης 23-2-2018 δεν κυκλοφορει το 3 "Welcome to the residence" και τελευταιο dlc του παιχνιδιου?

Ναι, σύμφωνα με την σελίδα της Bandai Namco το DLC θα κυκλοφορήσει 23 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, XBOX One και PC.

More
27 Feb 2018 19:28 #212928 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Little Nightmares: The Residence DLC

Μία ακόμα περιπέτεια του αξιαγάπητου παιδιού με τον φακό είναι πλέον διαθέσιμη.

Η ιστορία συνεχίζεται από το προηγούμενο DLC το The Hideway, όπου ο Runaway Kid πρέπει να αντιμετωπίσει τους εφιάλτες και τις παγίδες που υπάρχουν στο σπίτι της The Lady, γνωστής από το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Λύνοντας γρίφους και αποφεύγοντας του κινδύνους, ο ήρωας προσπαθεί να ρίξει φως στα σκοτεινά μυστικά του The Maw.

Το DLC είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One και κοστίζει 4 ευρώ. Το expansion pass με όλα τα DLC κοστίζει 10 ευρώ. Οι κάτοχοι PS4 μπορείτε να αγοράσετε το κύριο παιχνίδι και όλα τα DLC με έκπτωση 50%.

More
13 Nov 2019 13:51 #228401 by Giorgos Tsolaridis
The Stretchers: Καινούργιο game από τους δημιουργούς του Little Nightmares
Με εκδότρια εταιρία την Nintendo.

Από το πουθενά, η Nintendo εξέδωσε ένα καινούργιο game από τους δημιουργούς του Little Nightmares.

Το game ονομάζεται The Stretchers και θα προσπαθείτε να μεταφέρετε ασθενείς στο νοσοκομείο με αντίπαλο σας τον χρόνο. Το The Stretchers μοιάζει με μια μίξη Crazy Taxi με λίγους γρίφους, καθώς θα πετάτε τους ασθενείς σας πάνω στο καροτσάκι και στο ασθενοφόρο το οποίο οδηγείτε στο νοσοκομείο. Στο multiplayer κάθε νοσοκόμος θα μπορεί να ελεγχθεί από ένα joy-con.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launch τρέιλερ:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
20 Dec 2019 17:17 #229892 by Βασίλης Κτενίδης
Η Embracer Group, μητρική της THQ Nordic και της Koch Media αγόρασε την Tarsier Studios για 9 μισή εκατομμύρια δολάρια. Η Σουηδική εταιρεία είναι η εταιρεία ανάπτυξης του horror Adventure Little Nightmares, και αυτή τη περίοδο δουλεύει πάνω στο sequel Little Nightmares 2. Τα πνευματικά δικαιώματα για το Little Nightmares βέβαια παραμένουν στην ιδοκτησία της Bandai Namco.

O επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης Andreas Johnson αναφέρει: “Είναι υπέροχη αίσθηση μετά από 15 χρόνια συνεργασίας με την Tarsier να βλέπω την συμφωνία με την Ebracer που θα βοηθήσει την ομάδα ανάπτυξης να ξεδιπλώσει τις προοπτικές της.”

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Embracer Group αναφέρει: “Εμείς στην Embracer είμαστε εντυπωσιασμένοι με την θέση και την ομάδα που έχει καταφέρει να χτίσει η Tarsier μέσα σε 15 χρόνια κάτι που αποδεικνύεται και από φανταστικά reviews που αρκετά από τα projects της έχουν λάβει και από την φιλοδοξία τους για το μέλλον.”

H Tarsier Studios θα συνεχίσει την ανάπτυξη του Little Nightmares 2 και θα προχωρήσει στο επόμενο project μετά από την κυκλοφορία του.

More
30 May 2021 21:18 - 30 May 2021 21:18 #251684 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Little Nightmares
To απέκτησα free αλλά το laptop μου δεν το φορτώνει κάν...θα το παίξω λογικά όταν πάρω άλλο PC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 May 2021 21:18 by Blood Prince.

More
30 May 2021 23:27 #251685 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εγώ μόλις το κατεβάσα. Μου παίζει άψογα. Λογικά θα το έχω τερματίσει μέχρι αύριο.

More
30 May 2021 23:42 - 31 May 2021 00:21 #251687 by Blood Prince

Εγώ μόλις το κατεβάσα. Μου παίζει άψογα. Λογικά θα το έχω τερματίσει μέχρι αύριο.

Have Fun !

Σε μένα δεν ξέρω τι φταίει.Μάλλον επειδή είναι γεμάτος ο σκληρός δίσκος με ταινίες κλπ....άδειασα τον σκληρό δίσκο μεταφέροντας κάποιες ταινίες σε usb stick (επειδή το κομπιούτερ ήταν αρκετά αργό) αλλά το απεγκατέστησα και δεν μπορώ να το δοκιμάσω πάλι αν παίζει. 

Να φανταστείς ο σκληρός δίσκος ήταν τόσο γεμάτος με ελεύθερο χώρο κάτω από 50 GΒ και τώρα έχει ελεύθερο χώρο 162 GB και λειτουργεί καλύτερα.Σκέφτομαι να μεταφέρω ταινίες στο αρχαίο desktop (2006-2015) ώστε να το αδειάσω περαιτέρω το Laptop.

Πάντως το Laptop μου είναι 5 ετίας με Intel HD......μόνο η μνήμη RAM 8 GB λέει κάτι.

update Διέγραψα όλες τις ταινίες που έχω δεί με εξαίρεση τα LOTR,Hobbit,Harry Potter και τώρα έχω 250 GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό ! Μπορεί να το δοκιμάσω πάλι το Little Nightmare αν τρέχει !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 May 2021 00:21 by Blood Prince.

More
31 May 2021 01:47 #251690 by Blood Prince
Αδειασα τον σκληρό δίσκο και πάλι έχει θέματα μάλλον λόγω unreal engine 4 πέφτει βαρύ για το Laptop μου.

Μείωσα την ανάλυση και έβαλα full screen off , τουλάχιστον έτσι μπορώ να το παίξω πιστεύω.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Oct 2022 23:53 - 13 Oct 2022 23:54 #267072 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Βγαίνει σε Android και iOS τον χειμώνα.

Το Little Nightmares – το πρώτο μέρος της μοχθηρής Horror Platform σειράς της Tarsier Studio – κάνει launch σε Android και iOS τον χειμώνα.

Το original Little Nightmares πρωτοεμφανίστηκε για PC και consoles το 2017, διηγώντας την ιστορία ενός παιδιού με κίτρινο αδιάβροχο της Six, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το The Maw – ένα παράξενο υποβρύχιο σκάφος που κατοικείται από ένα πλήθος περίεργων κατοίκων. Μία τρομακτικά αξιολάτρευτη σειρά, η οποία έρχετε σε κινητά. Το έχετε παίξει σε κάποια κονσόλα: Στο PC; Γράψτε την γνώμη και τα σχόλιά σας παρακάτω.

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Last edit: 13 Oct 2022 23:54 by Ιωάννης Μαρκαντώνης.