Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grow Up

More
14 Jun 2016 01:54 - 14 Jun 2016 02:50 #182590 by Blood Prince
Grow Up was created by Blood Prince
Τον Αύγουστο αναμένουμε sequel του Grow Home

Η Ubisoft προγραμμάτισε sequel του πολύ καλού ρομποτικού platformer game Grow Home το οποίο θα αποκαλείται Grow Up.Θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο για PS4,XBOX ONE και PC.

Σύμφωνα με το sequel,ο ρομποτικός ήρωας με το όνομα Bud αφήνει το άγρυπνο μάτι του Mom καθώς διερευνά έναν ολόκληρο κόσμο απολαύσεων.Ο συγκεκριμένος ήρωας θα διαθέτει νέες ικανότητες όπως θα μπορεί να μετατραπεί σε μπάλα και σε αεροπλάνο Jet.Σύμφωνα με το video το οποίο παρουσιάστηκε στην E3 θα μπορεί επίσης να μεταφέρει φυσσαλίδες νερού,να πετάει κάτω τα μανιτάρια αναπηδώντας όπως επίσης να σκαρφαλώνει βλαστούς και να εκτοξεύεται στον χώρο γύρο του.

O σκοπός του ήρωα του παιχνιδιού θα είναι να φτάσει στο φεγγάρι,αλλά εάν είναι το ίδιο καλό με το αρχικό παιχνίδι θα μπορεί να κάνει περισσότερα ο παίκτης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τo trailer όπως παρουσιάστηκε στην E3 :

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Jun 2016 02:50 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2016 10:07 #182600 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν μου άρεσε το Grow Home και το είχα κάνει refund. Ωραία χρώματα αλλά μέχρι εκεί.

More
02 Sep 2016 16:22 #187108 by Παντελής Δασκαλέλος
Grow Up review

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Grow Home, όταν είχε δοθεί δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus και μπορώ να πω ότι μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις. Μάλιστα τότε απόρησα για ποιον λόγο δεν κυκλοφόρησε και στο Xbox One. H έλευση του Grow Up, του sequel του Grow Home στην κονσόλα της Microsoft ήταν ένα αναμφισβήτητα θετικό στοιχείο για εμένα προσωπικά, παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου. Το βασικό ζήτημα είναι ότι υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ των δύο games. Πέρα από το scanάρισμα των Floraplants που σας επιτρέπει να φυτέψετε διάφορα φυτά και να μετακινηθείτε πιο εύκολα στον κόσμο του παιχνιδιού δεν είδα κάτι νέο. Παρά τα όποια προβλήματα πάντως η τιμή του Grow Up είναι εξαιρετικά χαμηλή (μόλις 10 ευρώ) και ιδιαίτερα αν το πετύχετε σε κάποια προσφορά αξίζει να το προσθέσετε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σας.