Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Stealth Inc. 2

More
15 Jun 2014 20:05 - 02 Mar 2015 16:01 #145772 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Αποκλειστικότητα του Wii U πλέον, το sequel του δημοφιλούς platform. Το stealth bastard, όπως το πρωτογνωρίσαμε στα PC έγινε γνωστό για τους απλούς και ικανοποιητικούς χειρισμούς του αλλά και για το humor του.
To 2o game της σειράς θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον αποκλειστικά για την νεότερη οικιακή κονσόλα της Nintendo, Wii U.

Έχετε δοκιμάσει το Stealth Inc/stealth bastard; Θα τιμήσετε το sequel του;
Last edit: 02 Mar 2015 16:01 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2015 16:02 #157534 by Μάνος Γρυπάρης
Το Stealth Inc. 2 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο PSN καθότι διέρρευσε η Trophy list του!

Συγκεκριμένα θα το δούμε σε PS4, PS3 και PS VIta.

Δυστυχώς στο GameWorld η Nintendo δεν μας απέστειλε κωδικό. Η Sony είναι 100% βέβαιο για μένα ότι θα στείλει κωδικό, όπως και για κάθε game της άλλωστε. Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση και ημερομηνία κυκλοφορίας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jan 2016 12:57 - 27 Jan 2016 12:59 #175989 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Το Stealth Inc. 2: A Game of Clones κρατάει τον πολύ διασκεδαστικό και "σκαλωματικό" πυρήνα του gameplay που είχε ο προκάτοχός του και εμπλουτίζει την συνταγή με περισσότερα gadgets και μια ευπρόσδεκτη open-world λογική. Προκείται για ένα πανέξυπνο platform/stealth/puzzle indie (με φοβερό black humor επίσης...) που δοκιμάζει τόσο τα αντανακλαστικά όσο και την δυνατότητα επίλυσης γρίφων και το αποτέλεσμα είναι κατά την άποψή μου εγγυημένα διασκεδαστικό! Όποιος ψάχνει μια ευχάριστη indie platform/stealth/puzzle πρόταση και μάλιστα αρκετά οικονομική (την στιγμή που γράφω το παιχνίδι κοστίζει 15 ευρώ στο Steam) θα βρει την υγειά του!

Διαβάστε εδώ το review του Stealth Inc. 2: A Game of Clones:
Stealth Inc. 2: A Game of Clones Review
Last edit: 27 Jan 2016 12:59 by Γρηγόρης Βούλγαρης.

More
27 Jan 2016 14:41 #175996 by Μάνος Γρυπάρης

Το έπαιξα χθες. Έχει το ενδιαφέρον του και φοβερή ατμόσφαιρα, αν και κάποια puzzles μου φάνηκαν πραγματικά εκνευριστικά καθώς από ένα σημείο κι έπειτα δεν δίνονται επαρκή στοιχεία για το που πρέπει να πας.

Επίσης στο Humble Bundle Store αυτές τις μέρες υπάρχει σε προσφορά στα 3 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments: