Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

LittleBigPlanet 3

More
10 Jun 2014 15:13 #145617 by Sotiris Greece
Το 3ο μέρος της σειράς αποκαλύφθηκε στην Ε3.
[youtube:1pkgx5qg]
[/youtube:1pkgx5qg]

Αναμένεται να κυκλοφορήσει Νοέμβριο του 2014.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2014 14:37 #145997 by Αλκμήνη Καζάνα
Στην φετινη E3 2014 αποκαλυφθηκε το καινουργιο Little Big Planet 3 με περισσοτερους χαρακτηρες και πολλες πιστες. Στην παρουσιαση του 4 ατομα παιξανε το παιχνιδι με co-op και ειδαμε ποσο ενδιαφερον θα ειναι. Για δειτε κι εσεις τι λετε;
[BBvideo 560,340:jo9db8o2]
[/BBvideo:jo9db8o2]

More
02 Jul 2014 13:52 #146280 by Δημήτρης Θυμαράς
θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι γιατί νομίζω ότι θα το χαρώ πολύ

More
02 Sep 2014 13:49 #148957 by Γιώργος Σκαντζής
www.gameworld.gr/component/content/article/170-%CE%B5%CE%B9%...ia-kykloforias-gia-ps4-kai-ps3
Η πολυαγαπημένη σειρά έρχεται το Νοέμβριο.Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται με ενδιαφέρον και περιμένουμε να ακολουθήσει την επιτυχία των προηγούμενων.

More
05 Sep 2014 00:45 #149067 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic LittleBigPlanet 3
Το LittleBigPlanet ειναι ενα παιχνιδι που το λατρεψα γενικα ειμαι τρελαμενος με το παιχνιδι.Θελω τοσο πολυ να παιξω το LittleBigPlanet 3!Φαινετε τοσο ωραιο!Σιγουρα το διαμαντι της SONY!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
05 Sep 2014 10:47 #149078 by Γιώργος Χατζηανδρέου
Σίγουρη αγορά τώρα που έγινα κάτοχος του PS4 , ήθελα να παίξω τα άλλα 2 αλλά ποτέ δεν είχα PS3 .

More
20 Nov 2014 16:34 #152477 by Πιέρρος Φουστέρης
Έφτασε το review του LittleBigPlanet 3 !

Ο Sackboy επιστρέφει και φέρνει την παρέα του! Μέσα από το review του Μάνου , θα δείτε τα καινούρια tools και τους χαρακτήρες, όπως και το φανταστικό community, όπου μπορείτε να βρείτε αμέτρητα levels για να τα κατεβάσετε και να τα παίξετε μόνοι σας ή με τους φίλους σας! Διαβάστε το review και πείτε μας την άποψή σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
04 Dec 2014 23:42 #153012 by Μάνος Γρυπάρης
Το φετινό LittleBigPlanet που κυκλοφορεί για PS3 και PS4 είναι ένα πολύ καλό exclusive από την Sony. Όπως είδατε κι από το review, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα customes, stickers, decorations και γενικά αντικείμενα που έχετε συλλέξει από τα LittleBigPlanet 1 και 2, καθώς και σε όλα τα levels που έχουν φτιαχτεί σε αυτά. Είναι απολύτως συμβατά.

Το βασικό story έχει full voice acting και τα νέα εργαλεία που χρησιμοποιείτε και που θα διαβάσετε εντός του review δίνουν έναν άλλο αέρα στο gameplay. Ωστόσο, επειδή είναι λίγα, οι γρίφοι καταντούν ολίγον τι επαναλαμβανόμενοι. Επίσης το story έχει μικρή διάρκεια, την μικρότερη από κάθε άλλο μέρος της σειράς, κι αυτό με ξένισε. Από την άλλη οι νέοι φίλοι του Sackboy, αν και χρησιμοποιούνται λίγο, δένουν απόλυτα με το story. Η Sony μου δίνει την αίσθηση ότι απλά ήθελε να βγάλει άλλο ένα exclusive για φέτος κι έτσι δεν πρόσεξε το LBP 3 όσο θα έπρεπε.

Όσο για την online εμπειρία, κατέβασα ένα σωρό levels, υπάρχουν νέα tools για να φτιάξετε τα δικά σας και γενικά στο δημιουργικό κομμάτι το παιχνίδι είναι ότι καλύτερο οπότε το προτείνω στους φανατικούς της σειράς.

Κυκλοφορεί για PS3 και PS4, τσεκάρετέ το και μαζί τα βίντεο που φτιάξαμε. Στο πρώτο παίζω με την Χριστιάνα Co-Op. Υποστηρίζεται Co-Op έως και τεσσάρων παικτών, offline ή online!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Dec 2014 02:04 #154790 by Πιέρρος Φουστέρης
Δείτε την παρουσίαση του LittleBigPlanet 3 press kit από τον Μάνο!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
21 Jan 2015 07:00 #155738 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic LittleBigPlanet 3
Πως μπορω να δω την ενεργεια/ζωη που εχω πριν χασω ολα τα checkpoints?

Δεν εχω δει πουθενα να δειχνει ζωη και θελω να πιστευω οτι δεν εχουν κανει τετοιου ειδους τεραστια πατατα σε ενα παιχνιδι σαν αυτο.