GiannisG7 wrote: Στα χθεσινα ματς παντος δεν ειδα και πολυ μεγαλη ομαδικοτιτα.Πρεπει να εχουμε μια σωστη συνενοηση για να τα παμε ακομη καλλυτερα
Βασικα πρεπει ολοι να μαθουν την θεση τους στο 4-4-2 ρόμβο που παίζουμε. Εγώ παίζω πάντα αμυντικό χαφ. Οσοι παιζουν αμυνα πρεπει να ειναι τελευταιοι και να μην πιεζουν. Επισης οσοι παιζουν κεντρο πρεπει να βρισκονται μπροστα μου. Και το σημαντικοτερο:
κανενας δεν κανει ντριπλες.
gbakis wrote: Για το PS3,παιδιά εκτός από Δευτέρα παίζεται και άλλες μέρες μεταξύ σας γιατί εγώ όσες φορές έχω μπει εκτός από δευτέρα δεν σας έχω δει στο Pro Clubs
Oπως λεει και στην αρχη του topic, καντε ολοι ο ενας τον αλλο add για να παιζετε οποτε θελετε. Μπορειτε να βρισκεστε καθε βραδυ στις 22:00, αρκει καποιος να αναλαβει πρωτοβουλια να στειλει μαζικο μηνυμα. 2 παικτες θελει minimum.
Τέλος, βλέπω κάποιοι έχετε δηλώσει αλλά όχι μόνο δεν εμφανίζεστε αλλά δεν έχετε κάνει καν εγγραφή στην ομάδα. Δεν θα σας έρθει κάποια πρόσκληση. Θα πρέπει από μόνοι σας να κάνετε εγγραφή, για να σας δω και να σας κανω Add.