Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παίζουμε Darkfall

More
18 Dec 2017 13:44 #210018 by Astralien
Παίζει κανείς Darkfall RoA η΄ ΝD ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2017 20:27 - 27 Dec 2017 20:33 #210695 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα το Darkfall: New Dawn και είδα λίγες αλλαγές, θετικές πάντως. Θα το παίξω πιθανόν και μετά το release για το σχετικό review

Το Darkfall: Rise of Agon βέβαια κυκλοφόρησε από τον Μάιο του 2017 και πέρασε απαρατήρητο. Για μένα έκαναν το λάθος να το κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Τροποποίησαν ελάχιστα το gameplay και είχαν πολλά θέματα. Ούτε ο client δεν μου φόρτωνε όταν την άνοιξη ήθελα να το παίξω για να γράψω preview και κανείς από την ομάδα των developers δεν μου έδωσε σαφή απάντηση σε τι οφειλόταν το πρόβλημα.

Θα με βρεις με το username HardcoreGR στο Darkfall: New Dawn και την Clan Greece. Αν υπάρχει κάποια μεγάλη Clan με Έλληνες ευχαρίστως να συμμετάσχω. Πάντως θεωρώ ότι θα έπρεπε να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι και πως και τα δύο games βιάστηκαν πολύ για το release. Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει ένα αξιοπρεπές MMO και σίγουρα από μία εταιρεία, διαφορετικά η διάσπαση θα έχει και low population.

Πάντως γράψε το ID σου σε κάθε Darkfall MMO και σίγουρα όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν απ' το GameWorld θα σε κάνουν add.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Dec 2017 20:33 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Feb 2023 23:26 #269631 by ΙΩΑΝΗΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ
t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !