Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hokuto no ken:Fist of the north star

More
15 Sep 2011 19:27 - 15 Sep 2011 20:36 #98479 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το anime.ειμαι γυρω στα 20 επεισοδια και παροτι εχει φαση

δεν φαινεται να εχει τιποτα αλλο.ολα τα επεισοδια εχουν λιγο πολυ την ιδια ιστορια,χωρις πολλα σοκαριστικες αλλαγες.και σιγα σιγα κατανταει βαρετο

Η πρωτη ιστορια τελειωσε και το επομενο επεισοδιο που ειδα δεν δειχνει να αλαζει πολλα.Σκεφτομαι να σταματησω.εσεις τι λετε?αξιζει να κανω υπομονη,η και τα υπολοιπα 30(περιπου)επεισοδια θα ειναι τα ιδια?
Last edit: 15 Sep 2011 20:36 by Παναγιώτης Σεντουκάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2011 20:35 #98483 by Άγγελος Φασούλης
Παράτα το και ξεκίνα D.gray man!

More
16 Sep 2011 00:02 #98491 by Βασίλης Βασιλός
Δεν το εχω δει το συγκεκριμενο,ξερω ωστοσο περι τινος προκειται.Παντως μπραβο που καθεσαι και βλεπεις ενα τοσο παλιο anime.Οσοι παντως το εχουν δει λενε πως ειναι πολυ καλο.Κανενα anime ωστοσο δεν μπορει να κριθει απο 2 επισοδεια.Δες τουλαχιστον μεχρι τα μισα και αποφασισε τοτε

More
16 Sep 2011 04:50 #98494 by Παναγιώτης Σεντουκάς

TensaZangetsu wrote: Δεν το εχω δει το συγκεκριμενο,ξερω ωστοσο περι τινος προκειται.Παντως μπραβο που καθεσαι και βλεπεις ενα τοσο παλιο anime.Οσοι παντως το εχουν δει λενε πως ειναι πολυ καλο.Κανενα anime ωστοσο δεν μπορει να κριθει απο 2 επισοδεια.Δες τουλαχιστον μεχρι τα μισα και αποφασισε τοτε

σχετικα με αυτο,εκανα ενα λαθακι,εχω δει 20,οχι 2. :D

μαλλων θα το συνεχισω λιγο ακομα,μπας και βγει πουθενα.και αν αρχισει να γινεται αδιαφορο αφου εχουν τελειωσει τα καλα το σταματαω,οπως εκανα και με το ryu kensin.δεν αντεχα να δω τα 10 τελευταια

More
16 Sep 2011 13:16 #98498 by Βασίλης Βασιλός
Χεχεχε τοτε οκ αλλαζει το θεμα.Αν δεν σου αρεσει αστο και ξεκινα κατι καλυτερο αν εισαι fan των anime.Πολυ καλη προταση ειναι αυτη του Draginfable απο πανω για το D.gray Man (103 επισοδεια).Εξαρταται βεβαιως και τι ειδος anime σου αρεσει να βλεπεις.