Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

3η Χρονιά για Fairy Tail!

More
05 Aug 2011 17:02 #97149 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Αναμενόμενο? Φυσικά το FT έχει κατακτήσει της καρδιές πολλών και πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει και του χρόνου με το Arc που αυτή τι στιγμή τελειώνει τελειώνει στο Manga.

Παρά το censoring σε θέμα αίματος το FT σαν anime σιγά σιγά δημιουργεί μια πολύ καλή πορεία.

Το manga είναι στα επίπεδα των 3 μεγάλων One Piece,Naruto, Bleach μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι πωλήσεις του ξεπερνάνε το Bleach.

Μεγάλη χαρά για μένα που προσωπικά το λατρεύω αλλά και του Hiro Mashima ο οποίος είχε δει το Rave Master(προηγούμενο Magna and anime) να σταματάει κάπου στη μέση διότι δεν είχε το αναμενόμενο κοινό!

www.animenewsnetwork.com/news/20 ... -confirmed

Rejoice!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2011 18:17 #97151 by eliminator
Λογικό και αναμενόμενο, έχει μεγάλη επιτυχία σαν anime.

More
05 Aug 2011 21:55 #97160 by Μπάμπης Γιαλαμάς

eliminator wrote: Λογικό και αναμενόμενο, έχει μεγάλη επιτυχία σαν anime.

Λίγο αίμα να μπει μέσα και gg.

More
06 Aug 2011 11:18 #97169 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Βασικά το άφησα στα πρώτα 30 περίπου επεισόδια. Η πλοκή μου φάνηκε υπερβολικά γρήγορη. Μπορεί να μην ξέρω τους "κακούς" πιο μετά, και πόσο δυνατοί είναι, αλλά στα 20κάτι επεισόδια ο Natsu έδειρε εκείνον με τα μπλε μαλλιά απο το συμβούλιο των μάγων! Που υποτίθεται ότι είναι οι πιο δυνατοί μάγοι! Μα στο 20??? Δεν είναι λίγο υπερβολικό? Δηλαδή στο επεισόδιο 300 ποιον θα πολεμάει?

More
06 Aug 2011 12:16 #97170 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Βασικά το άφησα στα πρώτα 30 περίπου επεισόδια. Η πλοκή μου φάνηκε υπερβολικά γρήγορη. Μπορεί να μην ξέρω τους "κακούς" πιο μετά, και πόσο δυνατοί είναι, αλλά στα 20κάτι επεισόδια ο Natsu έδειρε εκείνον με τα μπλε μαλλιά απο το συμβούλιο των μάγων! Που υποτίθεται ότι είναι οι πιο δυνατοί μάγοι! Μα στο 20??? Δεν είναι λίγο υπερβολικό? Δηλαδή στο επεισόδιο 300 ποιον θα πολεμάει?

Αυτό έγινε γιατί το ανιμέ είχε σκοπό να κάνει μόνο 48 επεισόδια εξού και οι γρήγορες μάχες κτλ κτλ.

Πίστεψε με αξίζει να το ξαναρχίσεις.

More
06 Aug 2011 17:39 #97184 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Και φυσικά θα το συνεχίσω, απλά φέτος οι πανελλήνιες ξέρεις... :P

Οπότε θα έχει μια πιο λογική σειρά από εδώ και πέρα ε? Σταμάτησα εκεί που έδιωξε ο γέρος τον Laxus απο την συντεχνία. Μετά απο ότι κατάλαβα έχει ένα arc με τον mystogan...

More
06 Aug 2011 17:47 #97185 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Και φυσικά θα το συνεχίσω, απλά φέτος οι πανελλήνιες ξέρεις... :P

Οπότε θα έχει μια πιο λογική σειρά από εδώ και πέρα ε? Σταμάτησα εκεί που έδιωξε ο γέρος τον Laxus απο την συντεχνία. Μετά απο ότι κατάλαβα έχει ένα arc με τον mystogan...

Όχι πρώτα είναι το arc με τους Oracion Seis μετά 5-6 φίλλερς και μετα το Mystogan Αρκ

More
20 Dec 2012 12:03 #116999 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ρε παιδιά που θα τα βρούμε τα επεισόδια απο την αρχή; Ψάχνω και δεν βρίσκω.
Είχα δει μερικά τυχαία απο εκεί που κατεβάζω τα νέα anime και μου άρεσε πάρα πολύ το Fairy Tail και σαν ιστορία και οι χαρακτήρες και το σχέδιο και οι μάχες!

More
20 Dec 2012 17:04 #117008 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Υπάρχουν από την αρχή και σχεδόν όλα με ελληνικούς υπότιτλους σε 720p από την animeclipse.

More
21 Dec 2012 21:48 #117059 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καλή ποιότητα. Από εκεί κατέβασα ένα επεισόδιο τυχαία και μου άρεσε. Και πολύ καλή μετάφραση. Ρωτούσα μήπως τα κατέβασα όλα μονομιάς με torrent πχ και βρήκα