Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Transformers: Dark of the Moon

More
25 Dec 2010 10:58 #86771 by Aνέστης Αδαμίδης
Μάλιστα. Αυτό είναι το τρέιλερ της καινούριας ταινίας Transformers που θα βγει στις 7.1.11(τώρα ποιος είναι ο μήνας θα σας γελάσω). Εκ πρώτης όψεως και τρέιλερ φαίνεται ωραίο και με περίεργη πλοκή. Όχι ότι καταλαβαίνεις πολλά από ένα τρέιλερ. Δείτε το κι εσείς και πείτε απόψεις. Εγώ λέω να το δω κάποια στιγμή.

[youtube:a1wfbx5y]
[/youtube:a1wfbx5y]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2010 14:30 #86785 by rafor
Απ' οτι νομιζω, παει πισω στο χρονο στην εποχη που οι πρωτοι ανθρωποι πατησαν στο φεγγαρι και ολοι μας ξερουμε πως σε καποια στιγμη χαθηκε το σημα και πολλοι θεωρουν, οτι για να καλυψουν αυτο το ''κενο'' , εφτιαξαν ενα βιντεο οπου ταχα οι ανθρωποι πατανε στο φεγγαρι και βαζουν την σημαια της Αμερικης.Τωρα δεν ξερω πως μπορει να εχουν συνδιασει το σεναριο, αλλα και οι 2 προηγουμενες ταινιες ηταν εξαιρετικες και με αγωνια περιμενω και αυτη.Oσο για την ημερομηνια, επειδη οι Αγγλοι, γραφουν πρωτα το μηνα και μετα τον αριθμο της ημερας, ειναι 1 Ιουλιου η ημερα κυκλοφοριας και εχει τσεκαριστει απο wikipedia.

More
25 Dec 2010 15:41 #86790 by takisant
Αν συνέχιζε και η Megan Fox θα ήμουν ακόμα πιο ικανοποιημένος.
Τι να κάνουμε έχω ένα κόλλημα με την τύπισσα. :wink:

More
25 Dec 2010 20:54 #86809 by Aνέστης Αδαμίδης

takisant wrote: Αν συνέχιζε και η Megan Fox θα ήμουν ακόμα πιο ικανοποιημένος.
Τι να κάνουμε έχω ένα κόλλημα με την τύπισσα. :wink:

Στο κλασικό χαζό μοντέλο! :mrgreen: Άκου εκεί δεν καταλάβαινε την πλοκή και γι' αυτό τα παράτησε. Θα τρελαθούμε τώρα!? Μια χολυγουντιανή ταινία είναι! Έχει και νόημα;

More
25 Dec 2010 20:57 #86810 by rafor
Χαχαχα!Για αυτον τον λογο παραιτηθηκε ή μηπως πισω απο τις δικαιολογιες ηταν για τα λεφτα?Τελοσπαντων, εγω εχω λαβει ενα πολυ καλο προιδεασμο!

More
25 Dec 2010 21:16 #86812 by Aνέστης Αδαμίδης
Eξ άλλου καλή είναι και η καινούρια. Μοντελάκι κι αυτή.

More
25 Dec 2010 23:19 #86813 by rafor
Ονομα εχουμε ή οχι?Παντως το trailer με εβαλε σε σκεψεις για το πως θα μπορουσε να εξελιχθει το σεναριο...!

More
25 Dec 2010 23:25 #86814 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote: Ονομα εχουμε ή οχι?Παντως το trailer με εβαλε σε σκεψεις για το πως θα μπορουσε να εξελιχθει το σεναριο...!

Rosie Huntington-Whiteley

More
26 Dec 2010 12:23 #86818 by takisant
Megan Fox δεν θα είναι πάντως.
Είναι άλλη κλάση πως να το κάνουμε.