Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

SPOILER! Πως να τα αποφύγετε

More
05 Dec 2010 22:40 #85438 by Nikos Georgopoulos
Θα ήθελα να εκφράσω τον αγανακτισμό μου για κάτι μ@λ@κες που κυκλοφορούν στο Internet και που έχουνε γεμίσει τον κόσμο με spoiler! Θέλεις να δεις μια ταινία και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός να μην πέσεις πάνω τους. Δειτε σε πόσες περιπτώσεις έχω πετύχει τέτοιους.

1ον και κύριον στο γνωστό site που κατεβάζει όλος ο πλανήτης torrents.πάνε κι αφήνουν σχόλια του στυλ "Ωραια ποιότητα.Ειδικά όταν ο πρωταγωνιστής πεθαίνει μου ήρθε να κλάψω!" Δηλαδή έλεος!!! :evil: :evil:

2ον στο youtube.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ταινιών! Η αν τα βλέπετε μην κουνίσετε καν τη ροδέλα προς τα κάτω.Οι άνθρωποι πολλοί απλά παίζουν με τα νεύρα μας.

3ον σε sites για σινεμα τύπου cinemascope.gr που έχουν και forum.μπορει να μην λενε το τελος αλλα τοσο που αναλυουν καθε ταινια τρως μεγάλο ξενέρωμα γιατί ξέρεις στο περίπου τι θα δεις.

Πραγματικά την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές με τους παραπάνω γραφικούς.Σήμερα την πάτησα στην πρώτη περίπτωση! :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2010 23:55 #85441 by GoldString
Κρίμας είσαι.... σε λυπήθηκε η ψυχούλα μου

More
06 Dec 2010 05:07 #85448 by Μπάμπης Χαραλάμπους

GoldString wrote: Κρίμας είσαι.... σε λυπήθηκε η ψυχούλα μου

Γιατι ρε; Εσυ γουστάρεις να πέφτεις πανω σε spoilers?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Dec 2010 07:41 #85450 by rafor
Και οι καθυστερημενοι εχουν δικαιωμα στη ζωη..!Οντως το μεγαλυτερο θεμα με spoilers ειναι κατα τη γνωμη μου στο youtube.

More
06 Dec 2010 21:29 #85481 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μαθαίνω κάποια πράγματα. Αρκεί να μην κάθεται κανείς και μου λέει όλη την ιστορία. Για παράδειγμα γνωρίζω ότι στο One Piece o Whitebeard θα πεθάνει από τους Blackbeard Pirates και ότι και ο Ace θα σκοτωθεί από τον Akainu..

Αλλά το να μαθαίνεις κάτι δεν χαλάει πάντα την υπόθεση. Ας πούμε, στο όχι και τόσο καλοφτιαγμένο spam/spoiler που έκανα παραπάνω, δεν θύμωσα καθόλου. Ίσα-ίσα, περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Τώρα αν δεν θέλεις να σου χαλάει κανείς την ιστορία, μην το ψάχνεις καν σε κανένα site. Απλά κάτσε να το δεις με την ησυχία σου και μετά δες ό,τι θες.