Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Saints Row Movie

More
15 Nov 2010 19:08 #84201 by Ιβάν
Saints Row Movie was created by Ιβάν
Saints Row Movie

Είχατε ποτέ την θέληση να παρακολουθήσετε μια ταινία στην οποία τα αυτοκίνητα θα παθαίναν βλάβη και θα γινόντουσαν αόρατα, οι άνθρωποι να διέρχονται απ' το κέντρο της γης και οι "μπάτσοι" να τρέχουν σε κύκλους; Μπορεί και να έχετε μια τέτοια ευκαιρία εάν η THQ κάνει πραγματικότητα την ταινία Saints Row. Πρόσφατα ο CEO της THQ Brian Farrell είπε στην Gamasutra πως η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει την κυκλοφορία της ταινίας Saints Row το αργότερο τον επόμενο μήνα. Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσουν την ταινία όταν θα έβγαζαν και το επόμενο παιχνίδι. Περισσότερες λεπτομέριες θα έχουμε τον Δεκέμβριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2010 13:12 #84694 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ καλή είδηση. Μακάρι να πάρει σειρά και η Rockstar με το Grand Theft Auto. Η ακόμα καλύτερα η Sony και η Naughty Dog με το Uncharted κι ο Kojima με το Metal Gear Solid. Και πολύ έχουν αργήσει μπορώ να σου πω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2010 15:19 #84704 by eliminator
Replied by eliminator on topic Saints Row Movie
Infamous σε ταινία θέλω εγώ!!(γινεται;) Με τα κατάληλα έφέ θα γίνει τέλεια ταινία.