Ή αλλιώς "Πως γίνεται μια αποτυχημένη σαπουνόπερα". Ειλικρινά, τι σκατά έχουν στη θέση του εγκεφάλου οι άνθρωποι του alpha; Έχει δει κανένας αυτό το.....πράγμα που το έχουν για καθημερινή σειρά; Αν όχι, τότε μπράβο σας :icon applaud: Προσέχετε μόνο να μην το δείτε. Αν ναι, πείτε την αλήθεια, τζάμπα τηλεθέαση κερδίζουν οι λούγκρες.
Που λέτε ρε παιδιά, αυτό το...αντικείμενο που προβάλλεται στο τηλεοπτικό κουτί, έχει ως θέμα καθημερινούς(?) ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μέσα στις οικογένειές τους. Οι πλεκτάνες που δημιουργούνται είναι απίστευτες! Ούτε ο Φώσκολος τέτοια πράγματα! Κι όμως εξακολουθούν να το προβάλλουν.
Σήμερα έτυχε να δω εγώ ένα επεισόδιο καθώς έτρωγα. Ρε παιδιά, δηλαδή τέτοιες μασκαλίες έχω να δω από τότε που οι Αμερικάνοι έλεγαν ότι μπήκαν στο Ιράκ για να καθαρίσουν τη χώρα από τους καμικάζι και τους ταλιμπάν(οι καμικάζι είναι γιαπωνέζικης ή κινέζικης προέλευσης, λάθος μου). Η μητριά είχε κόντρα με την κόρη κι εκείνη προσπαθούσε να αποκαλύψει στον πατέρα της ότι τον απατούσε κι εν τω μεταξύ έβγαινε με ένα τύπο που ο πατέρας της δε γούσταρε καθόλου και και και... Όλο μαλακίες ρε παιδιά, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Ειλικρινά μιλώντας, δεν ξέρω που τους βρίσκουν όλους αυτούς που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κανάλι. Αλλά πιστεύω πως εκμεταλλεύονται την τάση των ανθρώπων για αυτοπροβολή και φήμη στο έπακρο. Αλλιώς δεν θα είχαν του κόσμου τα ριάλιτι σόου(οικογενειακές ιστορίες, αγρότης μόνος ψάχνει και δε συμμαζεύεται). Αυτοί οι άνθρωποι είναι για λύπηση, όχι για γέλια. Και που υπάρχει ακόμη το κανάλι...τι να πω. Ακόμη και το Star καλύτερα λειτουργεί.
Τα σχόλια δικά σας.