Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ουκ ­αν λάβοις παρά του μη έχοντος

More
29 Oct 2010 12:17 #82862 by Νίκος Καραχάλιος
Χααχαχχαχα Πο ελεος ναι χιλια συγνωμη..Για τον Frank πηγαινε :P :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2010 22:34 #83035 by Frank
Δείτε το Sneak preview του 1ου επεισοδίου εδώ

Προσωπικά μου άρεσε, δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει.
Η εισαγωγή αλά lost ολα τα λεφτά :mrgreen:

More
06 Nov 2010 18:56 #83598 by Frank
Το πρωτο επεισοδιο ανεβηκε και στο site

Το ειδε κανεις ? εντυπωσεις ?

Εμενα μου αρεσε, επιτελους κατι τετοιο στην Ελλαδα.

More
07 Nov 2010 00:49 #83619 by thanasis
Και μενα μου αρεσε αρκετα,οπως και αν το κανεις ειναι κατι διαφορετικο..

More
07 Nov 2010 12:05 #83629 by Νίκος Καραχάλιος
Και μενα μου αρεσε αρκετα...Αλλα εχει αρχισει ενας μικρος πολεμος απο ανθρωπους που θιγονται απο αυτην την σειρα..Επειδη χλευαζει την θρησκεια μας κλπ κλπ..Η παραγωγη δεχεται πολλα mail για να την κοψουν.. :? :?

More
07 Nov 2010 12:20 #83630 by Andr
απλα απο τις καλυτερες σειρες σατιρας αλλα πιστευω οτι λογω οτι σατυριζει τη θρησκεια θα τη κοψουν τη σειρα.απλα δεν ετοιμη η κοινωνια μας για μια τετοια κορυφαια σειρα

More
07 Nov 2010 12:51 #83634 by Νικολής Ασημάκης
Μην το λες. Πολλοί στη χώρα μας καίνε Family Guy, South Park κλπ που είναι τέτοιο στυλ. Δεν νομίζω να κοπεί τόσο εύκολα. Μόλις το είδα το επεισόδιο, τα σπάει.

More
07 Nov 2010 13:03 #83635 by Andr

Nikolis wrote: Μην το λες. Πολλοί στη χώρα μας καίνε Family Guy, South Park κλπ που είναι τέτοιο στυλ. Δεν νομίζω να κοπεί τόσο εύκολα. Μόλις το είδα το επεισόδιο, τα σπάει.

πολυ το καινε αλλα αν βγουν διαφοροι απο την εκκλησια(βλεπε ανθιμο)και αρχιζουν και λενε οτι η σειτα αυτη κανει κακο στην εικονα της εκκλησιας δεν νομιζω να μην τη κοψει το εσρ

More
07 Nov 2010 18:17 #83647 by Νίκος Καραχάλιος
Ειχα ακουσει εναν που ελεγε γιατι το ΕΣΡ δν πειραζει τα σκουπιδια της μεσημεριανης ζωνης με ξεκολλα και φουστηδες κλπ κλπ και κοβει αυτο..Ειναι λιγο δυσκολο να το κοψουν αλλα αν το καουν δν θα με εκπληξει...Εγω λιωνω family guy και το χιουμορ του ειναι απλα top..Ειναι το αγαπημενο μου animation..

More
29 Apr 2011 13:10 #92668 by Ιβάν
Καλά ε... η σειρά απλά δεν υπάρχει! Τρελό γέλιο! Τα βλέπω και τα ξαναβλέπω τα επισόδεια. Εν το μεταξύ μια γνωστή μου ξέρει το παιδί που κάνει τον Χάρη (:P), είναι συγχωριανοί, κ τα παιδιά που κάνουν τον Χάρη και τον Ερμή είναι 2 φίλοι και ανεβάζουν και θεατρικές παραστάσεις!