Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Doctor Who (2005)-Σειρά

More
18 Oct 2010 14:07 #82023 by Bouzouxis7
Λοιπον,προκειται για μια σειρα του BBC η οποια προβαλοταν απο το το 1963 εως το 1989 και απεκτησε εκατομμυρια φιλους..

Το 2005 η σειρα ξαναρχισε να παιζει στις οθονες μας(απο το BC παλι) και μεχρι σημερα εχουν προβληθει 5 κυκλοι(με καποια σπεσιαλ επεισοδια αναμεσα τους) και οδευουμε προς τον εκτο..

www.bbc.co.uk/doctorwho/dw -official site
en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who -πληροφοριες απο την wikipedia

Ο τελευταιος των αρχοντων του χρονου επιστρεφει ξανα στις οθονες μας σε νεες περιπετειες οχι μονο στο διαστημα,αλλα και στο χρονο με το διαστημοπλοιο του(TARDIS).Παντα μαζι του εχει και εναν ή μια γηινη συντροφο.

Ο δοκτωρ εχει το "χαρισμα" να αναγεννιεται λιγο πριν πεθανει,εχοντας ομως αλλο σωμα.Αυτο ειναι ενα εξυπνο τρικ των παραγωγων για να αλλαζουν ηθοποιους..

Ετσι ενω η παλια σειρα σταματησε στους 8 δοκτωρες,το 2005 η σειρα συνεχιζει με τον αναγεννημενο(9ο στην σειρα) doctor.Αναλυτικα οι δωκτορες(απο το 2005 μεχρι σημερα):

www.imdb.com/name/nm0001172/ Christopher Eccleston-9ος doctor
www.imdb.com/name/nm0855039/ -David Tennant-10oς doctor
www.imdb.com/name/nm1741002/ -Matt Smith-11ος doctor

Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε να απαντησουμε και γενικα να συζητησουμε για αυτην την καταπληκτικη σειρα... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2010 16:49 #82039 by Ιβάν
Πρέπει να έχει κάνεις Nova για να έχει και το κανάλι BBC? Ακούγεται καλό. Bouzouxi εσυ σου λογικά θα την έχεις δει την σειρά, μπορείς να μου πεις και την πλοκή του έργου? Γενικότερα ποιο είναι το νόημα της σειράς.

More
18 Oct 2010 17:15 #82045 by Andr
Replied by Andr on topic Doctor Who (2005)-Σειρά
εγω το ειχα αφησει οταν σταματησε να το δειχνει ο σκαι πριν το επεισοδειο με το ενα πλοιο(κατι σαν τιτανικο)που εκανε αν δεν κανω λαθος guest εμφανιση και η kylie minoque.μηπως ξερει κανεις σε ποιο κυκλο ειναι αυτο?

More
18 Oct 2010 20:07 #82092 by Bouzouxis7
Λοιπον ενα ενα.. :mrgreen:

Καμενο σουβλακι αναφερεσαι στο Doctor Who (2005) - Special: Voyage of the Damned,το οποιο οπως λεει το ονομα του ειναι το χριστουγεννιατικο σπεσιαλ, μετα τον τριτο και πριν τον τεταρτο κυκλο..

Εδω ειναι αναλυτικα τα επεισοδια(και γενικα πολυ χρηστικο σαιτ για ολες τις σειρες.. :D )

www.episodeworld.com/show/Doctor_Who_2005/season=all/english

[youtube:38lxg9f0]
[/youtube:38lxg9f0]

Προσωπικα δεν εχω νοβα,αλλα εχω "παρανομησει" και την εχω κατεβασει την σειρα..Αφου σε ντιβιντι κλαμπ δεν την βρισκω πουθενα(τουλαχιστον στην αρτα οπου ειμαι,και νομιζω ουτε η νοβα την δειχνει..)..Αν θες βοηθεια πες μου με πμ..

-Το σκαι νομιζω δειχνει τωρα καθε σαββατο τον 4ο κυκλο,αλλα καλο ειναι οποιος την ξεκινησει να την δει απο τον 1ο..

Ειμαι στο τελος του 4ου κυκλου και μου μενει αλλος ενας..Απο καινουρια επεισοδια, θα βγει λογικα το καθιερωμενο χριστουγεννιατικο σπεσιαλ(τα χριστουγεννα) και μετα παλι τα επεισοδια της 6ης σεζον απο τον απριλιο..

Οσο αφορα την πλοκη και το νοημα:

Σε γενικες γραμμες ειναι ενας αρχοντας του χρονου(timelord) τελευταιος στο ειδος του,αφου η φυλη του καταστραφηκε σε εναν πολεμο με τους "νταλεκ"(θανασιμους εχθρους του)..

Αυτος λοιπον εχει μεινει με το διαστημοπλοιο του(το TARDIS=Time And Relative Dimension(s) In Space=Χρονος και αλλες σχετικες διαστασεις στο Συμπαν) και ταξιδευει στο χρονο και στο διαστημα,συνανταει πολλες φορες μεγαλες προσωπικοτητες του παρελθοντος(πχ αγκαθα κριστι,γουιλιαμ σαιξπηρ κτλ),αλλα πηγαινει και στο μελλον και σωζει τη γη απο καταστροφες..Φυσικα εχει περιπετειες και σε αλλους πλανητες..

Μαζι του εχει παντα εναν γηινο ή γηινη συντροφο..

Το νοημα;Αν ψαχνεις για ενα βαθυ νοημα...Για μενα εχοντας δει τους πρωτους 4 κυκλους ενα ειναι το νοημα:"Οτι μπορεις με την εξυπναδα και μονο να νικησεις τεραστιους εχθρους,αφου τους δωσεις πρωτα την ευκαιρια να σωθουν"..Δηλαδη ο doctor ειναι χωρις οπλα,μονο με το μυαλο του(και πραγματικα ειναι πανεξυπνος) και καταφερνει να βγαινει νικητης..Και δεν του αρεσει η βια..(δεν ξερω τι ακριβως εννοουσες με το "νοημα".. :) )

Γενικα η σειρα ειναι πολυ γαματη,η οποια επισηςς εχει ενα "ξαδερφακι",επισης του ΒΒC,σειρα κι αυτη η οποια εκτυλισσεται στο ιδιο συμπαν του doctor,και μαλιστα καποιοι πρωταγωνιστες της σειρας εμφανιζονται ως guest στο "doctor who"..Η σειρα λεγεται "torchwood",και αν το παρατηρησει κανεις ειναι αναγραμματισμος του "doctor who"... 8O
Ειναι μια ομαδα ατομως οι οποιοι δουλευουν στο προγραμμα "torchwood" με εδρα το καρντιφ της ουαλιας..Αποστολη τους να συλλεγουν οτι εξωγηινο αντικειμενο πεφτει στη γη και να κρατουν ασφαλη τη γη απο τους εξωγηινους(και οχι μονο)..

Προσωπικα ξεκινησα μες το καλοκαιρι με το "torchwood" και αφου την ειδα (ειναι δυο κυκλοι των 13 επεισοδιων και ενας τριτος με 5 επεισοδεια-κατι σαν mini series,τα οποια ειναι καταπληκτικα) περασα στον δωκτορα..

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα/ζαλισα..Ειναι απο τα λιγα μου τεραστια ποστ στην ιντερνετικη μου περιπλανηση.. :mrgreen: