Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

07-Ghost

More
29 Sep 2010 15:44 #79869 by Νικολής Ασημάκης
Σήμερα τελείωσα αυτό το γαμάτο ανιμε. Διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο που έχει ταυτόχρονα και τεχνολογία και ένα είδος μαγείας και βλέπετε τις περιπέτειες του Teito Klein, ο οποίος φοιτά στη στρατιωτική ακαδημεία ως ιδιοφυία όμως τα προβλήματα αρχίζουν όταν ξαφνικά επανέρχονται σταδιακά αναμνήσεις που για κάποιο άγνωστο λόγο δεν μπορούσε να θυμηθεί για χρόνια. Πάρα πολύ ωραία υπόθεση αλλά έπεσε θύμα των ηλίθιων Ιαπώνων που παρατάνε μια σειρά στον πρώτο κύκλο χωρίς να συνεχίσουν την ιστορία. Μου φαίνεται όταν βρω χρόνο θα ξεκινήσω το manga.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2010 17:01 #79888 by Aνέστης Αδαμίδης
Μην το κάνεις Nikoli. Σε συμβουλεύω εγώ ως παθών. Όταν έβλεπα το Aur Gear και μετά διαπίστωσα ότι είναι ανολοκλήρωτη η σειρά(από το '06) Έψαξα το manga να το διαβάσω. Αλλά με τίποτα δεν μπόρεσα να βρω το σημείο όπου το είχα αφήσει μετά από ψάξιμο τριών ημερών.

Άσε που μπορεί να είναι και διαφορετική η ιστορία. Δηλαδή το επεισόδιο 25 μπορεί να αντιστοιχεί στο τεύχος 92.

More
29 Sep 2010 18:03 #79891 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote: Μην το κάνεις Nikoli. Σε συμβουλεύω εγώ ως παθών. Όταν έβλεπα το Aur Gear και μετά διαπίστωσα ότι είναι ανολοκλήρωτη η σειρά(από το '06) Έψαξα το manga να το διαβάσω. Αλλά με τίποτα δεν μπόρεσα να βρω το σημείο όπου το είχα αφήσει μετά από ψάξιμο τριών ημερών.

Άσε που μπορεί να είναι και διαφορετική η ιστορία. Δηλαδή το επεισόδιο 25 μπορεί να αντιστοιχεί στο τεύχος 92.

Ο λόγος που δεν κάθομαι να δω το Elfen Lied ενώ έχω διαβάσει το μάνγκα. Πάντως αν είναι θα το πιάσω από την αρχή.