Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hip-Hop & Rap Topic

More
25 Sep 2010 16:02 #79518 by rafor
Replied by rafor on topic Hip-Hop & Rap Topic
Για συγκροτηματα και mc εχω γραψει παραπανω , αλλα εαν εννοεις κομματια , τοτε η λιστα θα ειναι πολλη μεγαλη!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2010 18:02 #79521 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Hip-Hop & Rap Topic

rafor wrote: Για συγκροτηματα και mc εχω γραψει παραπανω , αλλα εαν εννοεις κομματια , τοτε η λιστα θα ειναι πολλη μεγαλη!

Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήθελα να το πω σε σένα, στον Reith πήγενε αυτό!

More
26 Sep 2010 14:28 #79555 by Νίκος Καραχάλιος
Θα σας πω MC'es και groups μαζί : Jedi Mind Tricks,Army of the Pharaohs, Cunninlynguists, Gang Starr, Non Phixion, Snowgoons, Outerspace, Sabac, Ill Bill, Necro, Onyx, Cormega, La Coka Nostra, DJ Krush, Psycho Realm, Cypress Hill, Afu-Ra, Boot Camp Clik, Masta Ace, Ed O.G, Helath Skeltah, Mobb Deep, Das EFX, Wu-Tang Clan, Big Punisher, Deltron 3030, Dilated Peoples, Cappadonna, Killarmy, Arsonists, Big L, Big Noyd, D.I.T.C.
Και από γαλλικό Supreme NTM, IAM, Keny Arkana, Rohff..
Συγνώμη παίδες που έγραψα τόσους πολλούς αλλά τι να κάνω :P
Μπορώ να σας πω και άλλους που ακούς και γουστάρω αλλά 8α με πάρει πολύ χρόνο..Σε όποιον ενδιαφέρεται να ψαχτεί πολύ στο hip hop κλπ του προτείνω το www.last.fm .Εκεί υπάρχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από οποιοδήποτε μουσικό είδος...Γραφτείτε και σε λίγο καιρό θα κατεβάζετε συνέχεια δισκους..Δείτε και το profile μου www.last.fm/user/Leaf_Dragon

More
24 Oct 2010 20:44 #82494 by Ιβάν
Κάτι που ανακάλυψα πριν από λίγο καιρό και μου άρεσε.

[youtube:3rtyl1q7]
[/youtube:3rtyl1q7]

More
06 Nov 2010 02:52 #83542 by VEGA
Replied by VEGA on topic Hip-Hop & Rap Topic
Τα καλυτερα group που εβγαλε το ελληνικο hip hop ( για οσους ειναι μιας ηλικιας και εχουν ασχοληθει με την ελληνικη σκηνη ) ειναι ffc,razastarr,txc(νυν Α/Ε) και αν θελετε να βαλετε και ΖΝ μεσα χωρανε ανετα. :P

More
08 Dec 2010 17:34 #85587 by rafor
Πρωτα θελω να ανεβασω ενα τραγουδι που ειναι πολυ επικαιρο και προσωπικα ενα απο τα αγαπημενα μου.
[youtube:35vnn80x]
[/youtube:35vnn80x]

Επισης θελω να πω πως εχει κυκλοφορησει στο internet ενα mixtape που ειναι''Aφιερωμενο στον Αλεξη''.Το mixtape εγινε για το θανατο του Αλεξη Γρηγοροπουλου στις 06/12/2008.Καποιοι απο τους καλλιτεχνες του mixtape ειναι οι ΒΠεις,οι Στιχοιμα,ο Εισβολες ο Κομης Χ,ο Dalas κ.α.

More
29 Dec 2010 13:35 #86954 by Ιβάν
Κοιτάξτε μερικά ωραία piece:

Κάνουν όλοι

[youtube:1mc89d11]
[/youtube:1mc89d11]

High όσο δεν πάει

Είναι ο Sio

More
30 Jan 2011 21:44 #88940 by rafor
Περασε πολυς καιρος και ειπα να ανεωσω λιγακι το topic και να προσθεσω κανενα κομματι.
[youtube:3n68fmsi]
[/youtube:3n68fmsi]

More
30 Jan 2011 21:47 #88942 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, καλά. Ο ΛΑ έγινε ξαφνικά κάποιος και παρόλο που λέει ότι τραγουδάει για να τραγουδάει, έχω την εντύπωση από άτομα που τον έχουν συναντήσει, ότι άρχισε να τραγουδάει για να γεμίζει και η τσέπη λίγο.

More
30 Jan 2011 21:51 #88943 by rafor
Τετοιο ειναι το στυλ του ΛΑ.Αμα δεις ολες οι δουλειες του στους Apexeis κυριως ειναι τετοιου στυλ.Επισης αλλο να εισαι ΝιΒο που με το family εχει βγαλει ''ΤΑ'' λεφτα και αλλο να βγαζεις και κανενα ψιλο.Δεν γινεται να ζουν μια ζωη με δωρεαν cd's στο internet.