Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Inception (2010)

More
30 Aug 2010 01:59 #77490 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Είδα την ταινία στον κινηματογράφο σημερα. Ηταν εξαιρετική! Η πλοκή, τα εφε, ΟΛΑ ήταν φοβερα! Σας προτείνω σε όλους να την δείτε, αξιζε τα λεφτα της. Είναι επιστημονικής φαντασίας και εχει σχέση με τα ονειρα. Παρακάτω θα σας βάλω την υπόθεση, όπως ακριβως περιγράφεται από τα Ster Cinemas. Παρόλα αυτα σας προτείνω να μην την διαβάσετε, όσο λιγότερα ξέρετε τόσο το καλύτερο για την συγκεκριμένη ταινια.

Υπόθεση:
Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) είναι ένας επιδέξιος ληστής και ο άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο – την απαρχή. O Κομπ και η ομάδα του που απαρτίζεται από ειδικούς πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ' ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα.
Όμως, κανένας σχεδιασμός δεν είναι αρκετά προσεκτικός ούτε οι ικανότητές τους μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, που δείχνει να μπορεί να προβλέψει κάθε τους κίνησή. Έναν εχθρό που μόνο ο Κομπ θα μπορούσε να προβλέψει.

Δείτε εδω το μικροτερο trailer που βρήκα :P
[youtube:1ba7ky37]
[/youtube:1ba7ky37]

Στοιχεία για τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη θα βρείτε εδώ!

Όσοι την έχετε δει ποια είναι η αποψη σας;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2010 20:26 #77776 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ακομη μια ταινια με αθλιο τελος. Πες μου πραγματικα οτι δεν ξενερωσες με αυτην την κατασταση! Εχει καταντησει γραφικος ο Di Caprio...

More
03 Sep 2010 21:00 #77780 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Ακομη μια ταινια με αθλιο τελος. Πες μου πραγματικα οτι δεν ξενερωσες με αυτην την κατασταση! Εχει καταντησει γραφικος ο Di Caprio...

Τι αθλιο τελος; Επειδή σε βάζει να σκεφτεις;

SPOILER

Εγω σου λεω αν και δεν είδαμε την σβουρα να σταματαει υπάρχουν διαφορα στοιχεια που δείχνουν οτι αυτο το πραγμα στο τελος ηταν αληθεια.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Sep 2010 20:33 #77909 by Στέφανος Τρίγγας
Η ταινία τα σπάει, και για όσους δεν κατάλαβαν την ταινία και το τέλος της θα πει ότι δεν χρησιμοποίησαν τον εγκέφαλο τους κατά την διάρκεια της ταινίας.Επειδή αυτή η ταινία απαιτεί συνέχεια να είσαι σε εγρήγορση και να μην σου ξεφεύγει τίποτα και στο τέλος συνδυάζεις τα κομμάτια και βρίσκεις την λύση σαν ένα puzzle.

More
05 Sep 2010 21:01 #77912 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Αν το καλοσκεφτεις δεν ηταν αληθεια γιατι τα παιδακια δεν ειχαν μεγαλωσει ουτε 1 μερα. Και φορουσαν και τα ιδια ρουχα απο οτι θυμαμαι με εκεινα που φορουσαν στην αναμνηση του Di Caprio

More
05 Sep 2010 21:37 #77913 by Στέφανος Τρίγγας
Τα παιδάκια ήταν τα ίδια γιατί δεν είχε περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε πού έφυγε ο Di Caprio από το σπίτι.Κατά την γνώμη μου ήταν αλήθεια γιατί όταν είχε μπει στο όνειρο του Di Caprio η κοπελιά εκείνο δεν ήταν κανονικό όνειρο αλλά αναμνήσεις και στης αναμνήσεις οι προβολές των παιδιών του όταν πήγαινε να τους φωνάξει να δει τα πρόσωπα τους αυτά φεύγανε γιατί έτσι είχε γίνει και στην πραγματικότητα και έτσι είχε μνήμη η προβολή τους στην μνήμη του,αλλά στο τέλος αυτά γυρνάνε οπότε δεν ήταν ψέματα κατά την γνώμη μου πάντα.

More
06 Nov 2010 02:41 #83537 by VEGA
Replied by VEGA on topic Inception (2010)
ταινια απο τις λιγες.Οντως και εμενα μου την εσπασε το τελος.Θελω οι ιστοριες να ολοκληρωνονται :wink:

More
07 Nov 2010 19:43 #83654 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εν τω μεταξυ ηταν η μονη καλη ταινια των τελευταιων μηνων. Εχουμε πηξει στη φολα, με τις αθλιοτητες που βγαινουν. Θα το παρω και σε blu Ray

More
07 Nov 2010 23:51 #83662 by rafor
Replied by rafor on topic Inception (2010)
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το τρειλερ που ειχε παιχτει την τηλεοραση!Δυστυχως δεν την ειδα την ταινια.Οσο για τον Di Caprio, αμα σε χαλαει ρε Freak, πηγαινε εσυ να πας να γινεις σταρ του Hollywood!

More
08 Nov 2010 00:20 #83666 by thanasis
Replied by thanasis on topic Inception (2010)
Ψήθηκα παω να την κατεβασω...εεεε να την δω ενοουσα... :lol: :mrgreen: