Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Patty

More
08 Sep 2010 17:45 #78107 by Στέφανος Τρίγγας
Και εγώ όταν κάθομαι να φάω στην τραπεζαρία βλέπω γιατί βλέπουν οι αδερφές μου τις επαναλήψεις,άσε περνάω μία κόλαση ούτε με την ησυχία μου δεν μπορώ να φάω :cry: .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2010 18:09 #78110 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Patty
Χαχαχα... καημένοι καμένοι!

Υ.Γ. αδερφές είπατε, ε; :mrgreen:

More
08 Sep 2010 18:55 #78119 by Dark Azazel
Replied by Dark Azazel on topic Patty
Οτι θες βρισκεις στο Gameworld ! Αυτα ειναι !!! Παντως πιστευω θα εχει τηλεθεαση.

More
08 Sep 2010 19:22 #78120 by Ιβάν
Αφού οι γυναίκες είναι ππερισσότεροι από τους άντρες. Πάρε παράδειγμα τον Στέφανο, έχει αδερφές που σημαίνει πως δεν είναι μια αλλά 2 ή 3. Αυτό κατά κάποιον τρόπο συμφέρει τους άντρες! Πιστεύω πως με πιάνεται.
Υπάρχει και η κατηγορία των κουνηστων σου λογικό είναι να προσαρμόζονται στον ρόλο μιας γυναίκας! Και είναι οι αποβλακομενοι σου βλέπουν ότι να'ναι. Είδες σου μάζεψα περίπου το 60% των ελλήνων!

More
08 Sep 2010 19:51 #78121 by Στέφανος Τρίγγας
Καταρχήν οι αδερφές μου δεν είναι για τα δόντια σου, δεύτερον να με λες ThunderHawk, γιατί τα έχουμε τα nicknames εδώ για μόστρα? Τέλος το μεγαλύτερο ποσοστό που βλέπει αυτό το πράγμα είναι μικρά παιδάκια (κυρίως κορίτσια) γιατί είναι χαζά,όλα τα μικρά τις γειτονιάς μου ακούνε τα τραγούδια από αυτό και κάνουν και χορογραφίες.

More
08 Sep 2010 22:07 #78137 by Ιβάν
ThunderHawk κανείς δεν είναι χαζός. Όσο για τις αδερφές που δεν είπα και τίποτα, μια πλακίτσα έκανε! Μια παρέα είμαστε εδώ.

More
08 Sep 2010 22:18 #78138 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: ThunderHawk κανείς δεν είναι χαζός. Όσο για τις αδερφές που δεν είπα και τίποτα, μια πλακίτσα έκανε! Μια παρέα είμαστε εδώ.

Χαζά είναι τα μικρά (ηλικίας 5-10) που βλέπουν αυτά όχι εσείς.

More
08 Sep 2010 22:59 #78149 by Γιάννης Παναγιωτίδης
ξενερωσα με τις τουρκικες μ@λ@κ.... και τωρα ηρθε και η πατυ να τα αποτελειώσει όλα. περιμενα πως και πως κανα prson break ή κανα lost αλλα μας εχουν πριξει με το προγραμμα τους. εχω αφησει την τηλεόραση εδω και αρκετό καιρό. ο μικρος μου αδερφό βλέπει πατυ, και μαλιστα μαλώσαμε γιατι εγω ήθελα mundobasket και αυτος πατυ...τελικα πηγα παλι στον υπολογιστή. πρεπει να φτιαχτει γκρουπ στο facebook...antipatty

More
13 Sep 2010 17:47 #78440 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Εγώ σχεδόν ότι έχει παιχτεί, καθώς η αδερφή μου την παρακολουθεί στο σαλόνι που είναι το pc και θέλοντας και μη ακούω τις σαχλαμάρες.

Σε νιώθω ρε φίλε....

ThunderHawk wrote: Τέλος το μεγαλύτερο ποσοστό που βλέπει αυτό το πράγμα είναι μικρά παιδάκια (κυρίως κορίτσια) γιατί είναι χαζά,όλα τα μικρά τις γειτονιάς μου ακούνε τα τραγούδια από αυτό και κάνουν και χορογραφίες.

Εγώ σήμερα πήγα στο σχολείο(αν και έχω αποφοιτήσει εδώ και 2 χρόνια) και άκουγα το κινητό μιας φίλης μου που είχε βάλει ένα περίρεργο τραγουδάκι. Όταν τη ρώτησα τι είναι αυτό που ακούει, μου είπε πως είναι το intro από την Patty.Έχει και intro αυτό το εξάμβλωμα; Όταν γυρίζω στο σπίτι βρίσκω την αδερφή μου να το βλέπει, αλλά όλο από τη μέση και μετά το πετυχαίνω. Αλλά δεν κάθομαι να το δω. Πάω και πέφτω για ύπνο γιατί μου τη δίνει όταν αρχίζουν και μιλάνε όπως στις μεταφράσεις του Kabamaru.

More
13 Sep 2010 18:38 #78442 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote:

Nikolis wrote: Πάω και πέφτω για ύπνο γιατί μου τη δίνει όταν αρχίζουν και μιλάνε όπως στις μεταφράσεις του Kabamaru.

Εγώ σε αυτά γελάω και πετάω και αυθεντικές ατάκες καμπαμαρού όπως "Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΠΕΘΑΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ" κλπ.