Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Twilight: Eclipse

More
16 May 2010 12:00 #72128 by thanasis
Twilight: Eclipse was created by thanasis

Σε λίγο καιρό, η ολοκαίνουρια ταινία του Twilight Saga έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με εντυπωσιακά εφέ και σκοπό να μας καθηλώσει!

Δειτε το νεο trailer που κυκλοφορησε...
[youtube:23ng521e]
[/youtube:23ng521e]

Η ταινια αναμενεται στα τελη Ιουνιου 2010...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2010 13:31 #72136 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ναι ούύύύύύ! Είδαμε και τη Νέα Σελήνη. OK δε λέω ότι δε μου άρεσε αλλά ήταν πολύ μελούρα! Το καλό που τους θέλω για την Έκλειψη να έχει περιπέτεια!

More
16 May 2010 13:51 #72137 by Βαλάντης
Replied by Βαλάντης on topic Twilight: Eclipse
Το σίκουελ αυτό ξεφεύγει απ' τα συνηθισμένα..Είναι κάτι διαφορετικό για ιστορία για βαμπίρ οπότε είναι λογικό να είναι και μελό και να έχει και αίσθημα..Εντάξει μην ζητάμε ότι μας αρέσει εμάς από μια ταινία η οποία μπορεί να είναι τελείως διαφορετική απ' αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας..

More
16 May 2010 14:01 #72139 by thanasis
Replied by thanasis on topic Twilight: Eclipse
Δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου αρεσει πολυ αυτη η ταινια.Τα εχω δει ολα...Ανυπομονω να τελειωσουν οι εξετασεις να παω να την δω... :mrgreen:

More
16 May 2010 15:04 #72147 by Νικολής Ασημάκης
Ε, ταινία βασισμένη σε κοριτσίστικο μελορομάντζικο βιβλίο είναι, τι περιμένατε; Τον Άραγκορν να σφάζει Ούρουκ-Χάι; :P

More
16 May 2010 18:23 #72158 by Αντώνης Μπιθούλκας

8@no$ wrote: Δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου αρεσει πολυ αυτη η ταινια.Τα εχω δει ολα...Ανυπομονω να τελειωσουν οι εξετασεις να παω να την δω... :mrgreen:

Καλά κι εμένα μου αρέσει πολύ, απλώς λέω ότι στο Λυκόφως είχε λίγη περιπέτεια ενώ στη Νέα Σελήνη ήταν μελό! Αλλά μ' αρέσει πάντως!

More
05 Aug 2010 18:05 #76314 by dimt
Replied by dimt on topic Twilight: Eclipse
Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ταινία πολύ βαρετή, θα προτιμούσα να δω ξανά το Blade ολόκληρη την τριλογία