Πότε ήταν καλύτερα; Όπως βγήκαν αρχικά ή όταν τους έδωσαν άλλη μορφή; Ή όταν έφτασαν στην αντίπερα όχθη έγιναν ακόμη καλύτερα; Μπορείτε ακόμη να προτείνετε αν θέλετε να δείτε κάποιο game να γίνεται ταινία ή κάποια ταινία να έρχεται στην κονσόλα σας.
Λοιπόν εγώ θέλω να αναφέρω μερικά παιχνίδια που όταν έγιναν ταινίες δεν με ενθουσίασαν τόσο. Π.χ. το Street Fighter με τον Jean-Claud Van Dam ήταν μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες. Εντάξει, ήταν και το θέμα της τεχνολογίας που δεν ήταν δυνατό να υπάρχουν καλύτερα εφέ, αλλά όσο να το κάνουμε, ήταν χάλια. Ειδικά ο πράσινος τύπος, που συνεχώς με τσάκιζε στο ξύλο κάθε φορά που τον είχα αντίπαλο αλλά δεν έκανε τίποτα όταν τον είχα εγώ, έπιασε πάτο. Δείτε κάτω:
[youtube:cipyel86]
[/youtube:cipyel86]
Οι χαρακτήρες δεν μοιάζουν καν με αυτούς του παιχνιδιού. Ο Bison είναι πολύ πιο φουσκωμένος στο παιχνίδι. Ένα ακόμη παιχνίδι που για μένα δεν ήταν τόσο εκθαμβωτικό σαν ταινία, είναι το Hitman. Απλά δεν μου έκανε την ίδια εντύωση με το παιχνίδι.
Από την άλλη, υπάρχουν και ταινίες που όταν έγιναν παιχνίδια έχασαν την αίγλη τους. Πρώτο αναφέρω το Matrix που έχω πει και σε άλλο τόπικ, γιατί έγινε πολύ περίπλοκο. Επίσης το Dragon Ball στο PS1 δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Καλά δεν ήταν και ταινία αλλά τέλος πάντων.... Ένα ακόμη είναι το Jurassic Park Trespasser. Αρκετά παλιό, αλλά εντός του θέματος. Δηλαδή ήταν αρκετά ελεεινό ως παιχνίδι.
Από παιχνίδια που θα ήθελα να δω σε ταινίες θα πω το GTA San Andreas, το GoW φυσικά, το Metal Gear Solid και το SSX γιατί μου αρέσει το snowboard. Ακούω τις δικές σας προτάσεις. Μπορείτε ακόμη να πείτε αν θα θέλατε να δείτε κάποιο anime σε ταινία με κανονικούς χαρακτήρες ή ως παιχνίδι.