Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τhe SAW trilogy

More
16 Aug 2005 02:39 #712 by nikos
Τhe SAW trilogy was created by nikos
σπεσιαλ !!

Πριν απο λιγο ειδα το SAW ... φοβερη ταινια , με ανατρεπτικο φιναλε οπως ολοι αναφερουν ...Επειδη ημουν ψιλιασμενος προσπαθουσα να το φανταστω αλλα ηταν τοσο αναπαντεχο .ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2005 02:41 #713 by Alex
Replied by Alex on topic Τhe SAW trilogy
SAW rulesssss!!!!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Dec 2005 12:46 #6568 by Δημήτρης Σκιάννης
Χτές είδα τo SAW II.Δεν είχα δεί το I,αλλά απ'ότι μου είπαν η πλοκή,αν εξαιρέσεις την αρχή της ταινίας δεν είχε σχέση με το προηγούμενο.Γενικά δεν τρελάθηκα κιόλας,αν και είχε μερικές "καλές" σκηνές.

More
12 Dec 2005 15:57 #6593 by Μάνος Γρυπάρης
Χμμμ, κι εγώ ήθελα να το δω γιατί είχα δει και το 1ο που βγήκε πέρυσι και μου άρεσε (btw ωραίο θρυλεράκι, πάρτε το σε DVD όσοι δεν το έχετε δει) και παρατήρησα ότι στις κριτικές τα ελληνικά έντυπα το τσακίσανε. Μετά όμως πήγα και μια βόλτα απ'το imdb.com

Saw -> 7.6 (29.000 ψήφοι) : www.imdb.com/title/tt0387564/
Saw II -> 7.1 (10.000 ψήφοι) : www.imdb.com/title/tt0432348/

Και σκέφτομαι, ρε μήπως μας δουλεύουνε. Όχι ρε μαγκες, θα το......"δούμε" ξανά το έργο! Και άλλες ταινίες τις είχανε θάψει με το φτυάρι και δίνουνε 3 και 4 αστεράκια σε υπερπαραγωγές που απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ. Καλό είναι να προτιμάμε λίγο την γνώμη του κοινού. Γιατί από Φραγκούληδες ένα σωρό (κι ο κριτικός κινηματογράφου δεν νομίζω να σπουδάζεται, έτσι? Κάτι σαν τον κριτικο παιχνιδιών είναι! :wink: ).

Eπίσης πολύ καλή πρέπει να είναι κι η ταινία "Καλά Χριστούγεννα" (Joyeux No

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jan 2006 23:11 #7243 by Μάνος Γρυπάρης
SAW II
Το θρίλερ της χρονιάς (για 2η φορά) που έθαψαν οι Έλληνες κριτικοί!

Καλύτερα να τρώγανε όλοι τους κανένα κουραμπιέ/μελομακάρονο και να ησυχάζαμε! Είδα την ταινία προχθές. ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΑΚΟ ΘΡΙΛΕΡ! Αυστηρώς ακατάλληλο για κάτω των 17 κι όχι άδικα! ’ρα το Imdb βγήκε σωστό για άλλη μια φορά (το 7αράκι ήρθε από 11.838 ψήφους).

Πέθανε ο παραγωγός του "I Saw"
Κι όμως είναι απίστευτο. Το διάβασα σήμερα στο Pathfinder. Δείτε την σχετική είδηση:
news.pathfinder.gr/culture/cinema/263690.html

Κι όλα αυτά λίγους μήνες μετά το 2o μέρος της ταινίας :?
Πάντως τουλάχιστον πέθανε από φυσικά αίτια, δεν έπαιζε κανένα...περίεργο "παιχνίδι". Αυτό τουλάχιστον διευκρινίζεται!!

Στις γιορτές είδα και τα Doom 3 (τελικά τρώγεται αλλά απευθύνεται μόνο σε Doomάκιδες!) και το American History X που μου άρεσε αρκετά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2006 14:27 #7266 by gary
Replied by gary on topic Τhe SAW trilogy
saw2!den itan san to 1o alla to telos tou gia akoma mia fora ESPEIRE :supz: eida kai to shedio ptisis me tin judie foster(apla treli moufa)!oso gia tous kritikous iparhei i panepistimiaki sholi tis theatrologias(theatrikon spoudon allios)opou kanoun polla giro apo skinothesia kai theatrou kai kinimatografou.diladi ousiastika apokei kritikos vgaineis.tespa pistevo oti stis tehnes to an saresei kati i' ohi einai entelos ipokeimeniko.borei kati na einai einai aristo skinothetika kai me poli kales erminies kai apla se kapoion na min tou aresei na to dei.opos kai stin mousiki(eimai mousikos) den aresei se olous i jazz parolo pou ola einai apsoga!

More
20 Nov 2006 02:27 - 21 Nov 2006 13:26 #22454 by Μάνος Γρυπάρης
SAW 3
ΠΟΛΥ Splatterιά η ταινία!

Το κακό είναι ότι από τη μέση και μετά επικεντρώνεται σε ένα και μόνο γρίφο. Κι αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να μην το δείτε! Στο I Saw 1 υπήρχε πρωτοτυπία, στο I Saw 2 υπήρχαν πολλαπλοί γρίφοι. Τώρα κάπου θα μετανιώσετε τα λεφτά σας. Οπότε περιμέντε καλύτερα να βγει σε DVD.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 21 Nov 2006 13:26 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Nov 2006 23:19 #22490 by Χριστόφορος

Manos\ wrote: I SAW 3
ΠΟΛΥ Splatterιά η ταινία!

Το κακό είναι ότι από τη μέση και μετά επικεντρώνεται σε ένα και μόνο γρίφο. Κι αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να μην το δείτε! Στο I Saw 1 υπήρχε πρωτοτυπία, στο I Saw 2 υπήρχαν πολλαπλοί γρίφοι. Τώρα κάπου θα μετανιώσετε τα λεφτά σας. Οπότε περιμέντε καλύτερα να βγει σε DVD.

PSN: personGR

More
23 Nov 2006 12:01 #22659 by Αντώνης Κατρής
Ρε Μήτσαρα δεν πας καλά boy... Έμαθα πάντως κι εγώ ότι το Saw 3 είναι τρελή splatterιά αλλά με υπόθεση (πως λέμε τσόντα με σενάριο)... Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να το δω οπότε δεν περίμενα να το πουν οι Αννούλες που όμως είχαν δίκιο

More
23 Nov 2006 12:13 #22664 by Γιώργος Σοφιανός
Το saw είναι πολύ αηδιαστικό ..................αλλά θέλω να το δω :D