Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Zakris είναι ο διάδοχος του Uri Geller

More
31 Dec 2009 14:27 #67393 by lavezzi7
Ο Zakris είναι ο διάδοχος του Uri Geller

Ο Κρητικός mentalist ήταν αυτός που κέρδισε τελικά την εύνοια του κοινού, του Uri Geller και την πρώτη θέση στο τηλεπαιχνίδι "Διάδοχος του Uri Geller"...

Μετά από έναν τελικό γεμάτο αγωνία και ανατροπές, οι 4 τελευταίοι mentalists που έμειναν στο παιχνίδι έδωσαν μία "μεταφυσική" μάχη για το έπαθλο του νικητή.

Αυτός που κατάφερε όμως τελικά να επικρατήσει ήταν ο Zakris, ο Κρητικός mentalist που από τα πρώτα επεισόδια επιχείρησε τα πιο επικίνδυνα και εντυπωσιακά τρικ.

Χρηματικό έπαθλο:30000 Ευρώ
Ο νικητής θα πάει και στον Μεγάλο Τελικό όλων των χωρών που έγινε το show του Geller,ο οποίος θα λάβει χώρα στην Αμερική!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2009 16:54 #67398 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Σιγά.. :? Εμένα ο Zakris δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Προτιμούσα να βγει ο Pedram νικητής. Το άτομο δεν πιανόταν στον τελικό με τίποτα!! Τέλος πάντων... Κρίμα όμως που δεν ήταν και ο Φαίδων στον τελικό.

PC user forever !!!

More
31 Dec 2009 19:12 #67402 by Γιάννης Ρέμας
Εγω ηθελα τον gary novel παρουσιαζε παρα πολυ ωραια τα πειραματα του οσο για το zakris με επιασαν τα γελια με το ολο σκηνικο μεσα στο ταφο οπου θα επαιρνε φωτια και δεν θα υπηρχε γυρισμος ελεος ](*,) ](*,) ](*,)

More
06 Jan 2010 13:51 #67651 by GoldString
Λοιπόν τώρα που βγάλαμε τον διάδοχο του uri πρέπει να βρούμε και τον διάδοχο του διαδόχου!!Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει!!