Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τραγούδια που σας ήρθαν... στο ξεκάρφωτο!

More
18 May 2010 17:18 #72269 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά αλήθεια σας λέω, αυτό το τραγούδι το σκεφτόμουν πολύ καιρό χωρίς να ξέρω ότι υπάρχει. Δηλαδή τον ρυθμό. Και μαθαίνω μια μέρα πως υπάρχει τέτοιο τραγούδι! Και μόλις τώρα βρήκα και βίντεο. Τελείως κουλό κατά τη γνώμη μου... Αλλά το τραγούδι είναι φοβερό.

[youtube:2lz04zmd]
[/youtube:2lz04zmd]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 19:53 #72280 by arkypraios

BigBoss wrote: Έτσι όπως ακουγα χαλαρα την μουσικούλα μου ξαφνικά μου ήρθαν στο μυαλο κατι νότες... απο τα παλιά, τα πολύ παλια για μενα. Συγκεκριμένα μου ήρθε στο μυαλο η μουσική ενός Anime που εβλεπα μικρότερος και μου θυμισε ποσο ανέμελος ήμουν τοτε. Αυτό βεβαια μου εφερε την ιδέα να ανοιξω αυτο το τοπικ ετσι ωστε και εσεις, αν σας ρθει στο ξεκάρφωτο στο μυαλο σας ενα τραγούδι που σας θυμίζει κατι, τότε δεν εχετε παρα να το postάρετε εδω.

Να το τραγούδι που μου κόλλησε στο μυαλο!
Saber Rider Intro
Το εχω ακουσει πανω απο 15 φορες σημερα :mrgreen:

Ρε BigBoss τι μου θυμησες τωρα το εβλεπα οταν ημουν μικρος αλλα δεν θυμομουν πως λεγοταν.

More
08 Jun 2010 00:51 #73473 by lavezzi7
Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδααααααααααααααα... :mrgreen:

[youtube:73ia7biu]
[/youtube:73ia7biu]

More
11 Jun 2010 00:16 #73657 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα μόλις μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι που άκουσα μια φορά στο αυτοκίνητο(δεν οδηγούσα, το έπλενα). Στον Ατλαντίς το άκουσα και πως μου ήρθε τώρα, άγνωστο.

[youtube:2vmrep4e]
[/youtube:2vmrep4e]

More
05 Sep 2010 02:55 #77853 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Έπεσα τυχαία σε αυτό το τραγούδι και εμεινα με το στομα ανοικτο! Το συγκεκριμένο κομμάτι με το που το ακουσα το θυμήθηκα κατευθειαν λες και το ακουγα ολη μου την ζωη! Είναι ενα απο τα theme που είχαν παιξει σε ενα παλιο αnime εν ονόματι Saint Seiya το οποιο μάλιστα δεν με θυμάμαι να το εβλεπα ποτε. Anyway ακούστε...

[center:utg4pfrt][youtube:utg4pfrt]
[/youtube:utg4pfrt][/center:utg4pfrt]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Sep 2010 03:28 #77854 by Νικολής Ασημάκης
Και εμένα μου θυμίζει κάτι... Αλλά ούτε εγώ το έχω δει ποτέ αυτό το ανίμε.

More
05 Sep 2010 12:17 #77864 by Andr
[youtube:pdbdb7v8]
[/youtube:pdbdb7v8]
παντως big boss αυτο το anime πρεπει να το εδειχνε καπου παλαιοτερα

More
05 Sep 2010 12:21 #77865 by Lalo007
Αχαχαχαχα!!!!!EPIC!!!!!!Θα το βαλω ηχο κλησης....!!! \:D/ \:D/ \:D/

More
05 Sep 2010 13:53 #77873 by Ιβάν
Ετσι οπως πηγενα στην προπονηση μια μερα μου ηρθαν στο ξεκαρφωτο κατι στοιχοι, αλλα δεν ηταν απο κανενα τραγουδι! Δεν μπορώ όμως να σας τους γράψω γιατί ο κάθε στίχος έχει και βρισιά! Μην φάω και κανένα ban πρωινιατικα! Ηταν πριν από πολύ καιρό! Αν μου το επιτρέπει ο Μάνος τότε θα σας τους πω! :mrgreen:

More
05 Sep 2010 14:07 #77874 by Lalo007
Ε καλα....Με βρισιες βγαζεις 200 ομοιοκαταληξειες...το θεμα ειναι να εχουν νοημα αυτα που λες. :wink: