Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Michael Jackson: This is it (Η ταινία)

More
08 Oct 2009 18:38 #62142 by Μάνος Γρυπάρης

Η Sony Music Entertainment ανακοίνωσε ότι στις 12 Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει σε single ένα τραγούδι του Michael Jackson με τίτλο »Τhis is it». Στις 28 Οκτώβρη κάνει πρεμιέρα και η ομώνυμη ταινία που αφορά στον Jackson. Η ταινία θα περιέχει ανέκδοτο υλικό από τις τελευταίες πρόβες για τις συναυλίες στο Λονδίνο. Δείτε το σχετικό trailer.

Από ότι φαίνεται από τις πρόβες, θα μιλούσαμε για το event της δεκαετίας! Στην ταινία είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει βάση σεναρίου. Θα καταγραφεί η ιστορία? (θάνατος) ή τελικά θα γίνει η συναυλία? (εναλλακτική πραγματικότητα). Για να δούμε....μάλλον το βλέπω για το 2ο (happy end).

Το τρέιλερ:
[youtube:1lpogxzf]
[/youtube:1lpogxzf]

28/10/2009, όλοι Cinema :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2009 05:33 #64408 by elenroum
Τι κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν λεφτά! Και εμείς πάμε και τους τα δίνουμε κοινώς βρίσκουν και τα κάνουν! Το όλο μάρκετιγκ "για 2 μόνο εβδομάδες" τρέξτε! Σιγά ρε παιδιά! Θα βγεί σε dvd και θα το δούμε από καμια εφημερίδα!

More
08 Nov 2009 10:07 #64416 by Stathis Yannacopoulos

elenroum wrote: Τι κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν λεφτά! Και εμείς πάμε και τους τα δίνουμε κοινώς βρίσκουν και τα κάνουν! Το όλο μάρκετιγκ "για 2 μόνο εβδομάδες" τρέξτε! Σιγά ρε παιδιά! Θα βγεί σε dvd και θα το δούμε από καμια εφημερίδα!

χαχα πόσο δίκιο έχεις. Δεν λέω οτι δεν αξίζει για κάποιον fan του MJ να το δεί στη μεγάλη οθόνη αλλα αυτό το "τρέξτε" κτλ είναι αστείο.. Τέσπα.. ας είναι καλά το internet ;)

More
08 Nov 2009 22:47 #64469 by doxitis
Εγω δεν τρελαινομε με τον Μαικλ Τζακσον ουτε τρελαινομουν αλλα αυτη την ταινια θελω πολυ να την δω! εχω ακουσει τα καλυτερα λογια... :-k